Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az elektromo...

Mi a véleményetek az elektromos cigaretta töltőkről?

Figyelt kérdés

2021. jún. 13. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagyon hiányos a kérdés de megpróbálom mindenfélle képen elmaguarázni régen amikor a szétcsavarható e cigik voltak amihez az aksit le kellett venned és rá csavard egy kis kockára amiben a töltés szabályzó volt ott lehetett gebasz volt olyan töltő amelyik töltő ic nélkűl volt csak a led kapott egy vezérlőt ezek túl tölthették az aksit olcsó kinai vacak volt. Manapság nem divat bejött az usb b ajzat itt a töltés szabályzó benne van az e-cigibe telefon töltővel töltheted vannak a komolyabbak amiben 1/2 18650 li-ion aksi van 100watt+ teljesitményel teljesen megbízhatóak mibel a készülékben szintén van töltés szabályzó illetve van a mechanik mod itt nagyábol el is értünk a kérdésedhez itt nincs töltés szabályzó illetve elektronika sincs csak az aku egy kapcsoló és a coil/porlasztó az akukat kivéve kel tölteni itt a zsebed határozza meg hogy milyen
2021. jún. 13. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Véletlen elküldtem folytatás: itt a zsebed határozza meg hogy milyen minőségben veszel töltőt de véleményem szerint nem érdemes spórolni körülteki tően kel bánni ezekkel az akumulátorokal ezek általában már 20c teljesítményűek azaz 20amper fölötti teljesitményt is le tudnak adni 3/4 volton ez a fajta töltés ál a legközelebb a kérdésedhez remélem választ kaptál e kimeritő válaszban:)
2021. jún. 13. 12:22
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem érthető a kérdés számomra, mert most elektromos cigihez való töltő a kérdés vagy cigitöltésről szól a kérdés, ami elektromos?
2021. jún. 13. 16:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Cigi töltéshez keresek cigaretta töltőt amivel gyorsabban tudnák tölteni
2021. jún. 13. 21:21
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:

Így már jobb.

Én nem vagyok ezeknek a híve, szerintem a manuális ugyanolyan jó, nekem anno az egyszerűbb volt, de a szomszédban volt egy srác, aki elektromossal töltötte, nem volt gyorsabb és hamar tönkremegy állítólag.

2021. jún. 13. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!