Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni ilyen bluetoot...

Hol lehet kapni ilyen bluetooth adaptert magyarországon?

Figyelt kérdés

Szeretnék vásárolni egy viszonylag olcsó bluetooth adaptert.

Mivel a hifi magnómba nincsen bluetooth, viszont USB igen ezért szeretnék egy ilyen adaptert vásárolni, melyet bele lehet dugni a hifimbe, és telefonnal rá lehet csatlakozni.

2021. jún. 12. 16:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A magnó szóra nekem a kazettás mangó jut eszembe, mást szerintem nem hítvunk így. Abba ilyen adaptert tudsz használni.

[link]

USB-n szerintem nem tudsz audio jelet bevinni, autórádiókhoz is csal olyant árulnak ami USB-n kapja a tápot, de 3,5-ös jack-kel megy a hang

[link]

2021. jún. 12. 17:45
 2/13 anonim ***** válasza:

Nagyon valószínű, hogy a hifi USB-n pendrive-ról képes MP3-at lejátszani, tehát neked egy olyan adapter kéne, ami magát pendriveként "álcázza" és a telefonod tárhelyét osztja meg. Tudtommal ilyen nincs.

Ahogy #1 írja, ha a telefonról szeretnél zenét lejátszani, akkor olyan adapterre van szükséged, ami a hifi analóg auidóbemenetére (jack vagy RCA) csatlakozik, a telefonod pedig mint audioeszközt (hangszóró) látja.

2021. jún. 12. 18:09
 3/13 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyesmi nincsen magyar oldalon? Mert elvilef így bluetooth-s lehet a hifi.

2021. jún. 12. 20:32
 4/13 anonim ***** válasza:
Ilyesmire gondolsz? [link]
2021. jún. 12. 20:54
 5/13 anonim ***** válasza:

A hifin feltehetően van egy audio bemenet, jack, vagy rca. Oda kell csatlakoztatni. Azt is, amit linkeltél, az usb csak az áramot adja neki.

Bluetooth audio adaptert keress, rengeteg tipus van.

2021. jún. 12. 21:07
 6/13 A kérdező kommentje:

4-es:

Ezzel már megszívtam, mivel egy bluetooth keresőt rendeltem, és nem bluetooth adót.

Nekem bluetooth adó kell.

2021. jún. 12. 21:08
 7/13 A kérdező kommentje:

5-ös:

Van jack a hifin, csak kábellel rákötve rengeteged veszít a hangfal a teljesítményéből. USB-n nagy teljesítménye van, ezért gondoltam, hogy egy bluetooth-os USB-t veszek.

2021. jún. 12. 21:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Van olyan, ami usb-n is működik, feltehetően pendrive-t imitál, ahogyan korábban valaki említette.Lehet hogy ez is olyan, működik usb-n és jack kábelen át is. Próbálok még keresni ilyet.
2021. jún. 12. 21:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Egyébként amit linkeltél az bluetooth adó. Fejhallgató kimenetre kell kötni a jack kábellel és csatlakoztatható bluetooth füleshez, vagy bluetooth hangszóróhoz.

De van hasonló kinézetű vevő is.

2021. jún. 12. 21:26
 10/13 A kérdező kommentje:

Ez a termék jó lenne arra, hogy a hifibe USB-be dugjam, és rá tudjak kapcsolódni telefonnal bluetoothon?

[link]

2021. jún. 12. 23:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!