Hol lehet kapni ilyen bluetooth adaptert magyarországon?
Szeretnék vásárolni egy viszonylag olcsó bluetooth adaptert.
Mivel a hifi magnómba nincsen bluetooth, viszont USB igen ezért szeretnék egy ilyen adaptert vásárolni, melyet bele lehet dugni a hifimbe, és telefonnal rá lehet csatlakozni.
Nagyon valószínű, hogy a hifi USB-n pendrive-ról képes MP3-at lejátszani, tehát neked egy olyan adapter kéne, ami magát pendriveként "álcázza" és a telefonod tárhelyét osztja meg. Tudtommal ilyen nincs.
Ahogy #1 írja, ha a telefonról szeretnél zenét lejátszani, akkor olyan adapterre van szükséged, ami a hifi analóg auidóbemenetére (jack vagy RCA) csatlakozik, a telefonod pedig mint audioeszközt (hangszóró) látja.
A hifin feltehetően van egy audio bemenet, jack, vagy rca. Oda kell csatlakoztatni. Azt is, amit linkeltél, az usb csak az áramot adja neki.
Bluetooth audio adaptert keress, rengeteg tipus van.
4-es:
Ezzel már megszívtam, mivel egy bluetooth keresőt rendeltem, és nem bluetooth adót.
Nekem bluetooth adó kell.
5-ös:
Van jack a hifin, csak kábellel rákötve rengeteged veszít a hangfal a teljesítményéből. USB-n nagy teljesítménye van, ezért gondoltam, hogy egy bluetooth-os USB-t veszek.
Egyébként amit linkeltél az bluetooth adó. Fejhallgató kimenetre kell kötni a jack kábellel és csatlakoztatható bluetooth füleshez, vagy bluetooth hangszóróhoz.
De van hasonló kinézetű vevő is.
Ez a termék jó lenne arra, hogy a hifibe USB-be dugjam, és rá tudjak kapcsolódni telefonnal bluetoothon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!