Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha megnyito...

Miért van az, hogy ha megnyitok egy főoldalt, hosszú másodpercekig össze-vissza ugrálnak az oldalak. Sokszor egész más, de NEM reklám nyílik meg?

Figyelt kérdés
A reklámra ugrásnak nem örülnék, de megérteném. Ez viszont mindegyik tartalom-szolgáltatóra vonatkozik, politika-semleges.

#internet #ugráló oldalak
2021. jún. 10. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Leírnád pontosabban? Ebből csak annyi jön le, hogy valami vírusos oldalra tévedtél. De ebből állapítsa meg a jóisten, hogy mi áll a probléma mögött.

Például, milyen "főoldalról" van szó? Meg milyen "egészen más" nyílik meg.

2021. jún. 10. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből arra tippelnék hogy lassú a géped/böngésződ vagy a neted.
2021. jún. 10. 12:44
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Nem akarok nevet írni, de újságok, vagy hírportálok főoldalaira gondolok.

Rákattintok pl. egy receptre és helyette egy sporteredmény jelenik meg.

2021. jún. 10. 14:44
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Nekem egy időben csinált hasonlót a gépem. Később kiderült, hogy a böngésző a hibás. Próbáld ki másik böngészővel megnyitni azt a lapot. Firefox, Microsoft Edge. Vagy csak frissítsd a Google Chromet
2021. jún. 10. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, okozhatja hardveres vagy szoftveres hiba is.

Például lassú a gép.

Vagy a szoftveres verzió, ahogy írta az előttem kommentelő, hibás böngésző, vagy csak frissítés elmaradása miatt hibás.

De ezt okozhatja akár valamilyen vírus is.

Sok a varriáns, ezt így nehéz megállapítani, pontosan melyik hiba lépett fel. A legvalószínűbb én szerintem az az, hogy valami gebasz van a böngészővel. De megismétlem, bármi okozhatja ez alapján, amit megosztottál velünk.

2021. jún. 12. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:

#5-ös vagyok.

Mondjuk azt is el tudom képzelni (Persze nem valószínű) hogy az oldal üzemeltetője/karbantartója nézett valamit félre, emiatt működik rosszul az oldal.

2021. jún. 12. 17:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!