Miért van az, hogy ha megnyitok egy főoldalt, hosszú másodpercekig össze-vissza ugrálnak az oldalak. Sokszor egész más, de NEM reklám nyílik meg?
Leírnád pontosabban? Ebből csak annyi jön le, hogy valami vírusos oldalra tévedtél. De ebből állapítsa meg a jóisten, hogy mi áll a probléma mögött.
Például, milyen "főoldalról" van szó? Meg milyen "egészen más" nyílik meg.
#1 Nem akarok nevet írni, de újságok, vagy hírportálok főoldalaira gondolok.
Rákattintok pl. egy receptre és helyette egy sporteredmény jelenik meg.
Ahogy írták, okozhatja hardveres vagy szoftveres hiba is.
Például lassú a gép.
Vagy a szoftveres verzió, ahogy írta az előttem kommentelő, hibás böngésző, vagy csak frissítés elmaradása miatt hibás.
De ezt okozhatja akár valamilyen vírus is.
Sok a varriáns, ezt így nehéz megállapítani, pontosan melyik hiba lépett fel. A legvalószínűbb én szerintem az az, hogy valami gebasz van a böngészővel. De megismétlem, bármi okozhatja ez alapján, amit megosztottál velünk.
#5-ös vagyok.
Mondjuk azt is el tudom képzelni (Persze nem valószínű) hogy az oldal üzemeltetője/karbantartója nézett valamit félre, emiatt működik rosszul az oldal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!