Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 12 vagy 24 voltos kürtöt...

12 vagy 24 voltos kürtöt vegyek a kocsiba?

Figyelt kérdés
Van egy Ducato-m. A gyári duda nincs benne és néztem kamionos weboldalon egy nem túl kisebb kürtöt bele de nem tudom, hogy a 12 vagy a 24 voltosat érdemes megvennem. Nem igazán értek az elektromos dolgokhoz. Azt tudom hogy a 12est simán be lehet kötni de mi a helyzet a 24essel? kell oda valami alakitás vagy azt is csak simán rákötik a régi helyére?

2021. jún. 6. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

Nem kell hozzá nagyon érteni.

12V-ra 12V-os, 24V-ra 24V-os kell.

Ne keverd.

Meg tudod jegyezbi?

2021. jún. 6. 22:28
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Vegyél 24-est meg egy akksit pluszba, a duda miatt. 🤣
2021. jún. 6. 22:50
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Ha ennyire bizonytalan az elektronikai tudásod akkor inkább vegyél olyan flakonos sűritett levegős dudát.
2021. jún. 6. 22:59
 4/9 A kérdező kommentje:

1# Igen! Neg tudom jegyezni. Nem kell egyből lekezelő bunkó parasztnak lenni mert valaki olyan kérdést tesz fel amit szerintetek tudni kellene. Honnan az anyámból tudjam, hogy az a nyomorult autó 12 v 24 voltos áramkörrel van ellátva. Irtam, hogy nem értek hozzá. Ezért jöttem ide. Meg is lepődtem volna ha nem jön egy bunkó szembe aki beszól.

2# igen igen. más sem hiányzik a kocsimba csak még egy akku... :))

3# Hááát ez nem volt vicces :(

2021. jún. 7. 01:18
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

"Honnan az anyámból tudjam, hogy az a nyomorult autó 12 v 24 voltos áramkörrel van ellátva. Irtam, hogy nem értek hozzá."

Számítottam erre a válaszra.

A kérdés alapján már gyanítható volt, hogy hallottál 12V meg 24V cuccról. A tóbbiek akik szintén honnan az anyjukból tudnák, elolvassák mi van az akkura írva.A tartalék izzókészletben is minden izzón szerepel.

Nyilván ez nem várható el mindenkitől, nagyon sajnálom.

A tartalék izzókészletben is minden izzón szerepel.

2021. jún. 7. 05:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Meg dudat is vegyél az előírás.

A kürt lassabban szólal meg így veszély helyzet esetén nem tudsz jelezni.

Az, hogy hány voltos a rendszer tudni kelll hiszen izzónak kell lennie mert irányjelző nélkül pl nem haladhatsz tovább de éjjel lámpa nélkül se. Ha lesz jogsid megtanulod.

2021. jún. 7. 06:14
 7/9 anonim ***** válasza:
12 Voltost vegyél!
2021. jún. 7. 07:07
 8/9 anonim ***** válasza:

12 voltos kell neked . Érdemes a konvoj truck shoptól rendelni és nem a legolcsóbb bazári dallam kürtöt.

Nekem új ducatoban van 12 voltos kompresszorral szerelt hajókürt szett bent a lökös alatt kettő batár nagy kürt ezt a halottak is meg hallják

2022. jan. 25. 13:53
 9/9 anonim ***** válasza:

" Nem kell egyből lekezelő bunkó parasztnak lenni mert valaki olyan kérdést tesz fel ..."

Elég ha a kérdező az, és meg van oldva.

Ha a kérdező rá tudott guglizni, és meg tudta állapítani hogy van 12V és van 24V-ra duda, akkor azt miért nem tudta megnézni, hogy a saját akkuja milyen?

Erről mit tippelne hány voltos? [link]

2022. jan. 25. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!