Mi a véleményetek a Uniwell gitárokról?
Figyelt kérdés
Ki ismeri és kinek mi a véleménye a Uniwell gitárokról? Itt most az elektromosokra gondolok főként.2021. jún. 5. 20:00
1/9 anonim válasza:
Én lebeszélnélek róla, de nyilván a pénz is a döntés is a tiéd.
Szerintem itt kezdődik a belépő szint: [link]
Ha mégis olcsóbbat szeretnél, javaslom, minél egyszerűbb felépítésű legyen a válaszott. Például fix hidas, minél egyszerűbb elektronika.
Azt a szempontot is érdemes vizsgálni, ha eladnád-akár azért, hogy felsőbb kategóriába lépj, amihez kellene az ára-mekkora esélyed van, hogy kinyerd belőle a pénzed, vagy akár egy részét. Őszintén szólva egy ilyen "Uniwell" nem dobogtatja meg a zúzni vágyó fiatalok szívét.
3/9 A kérdező kommentje:
A Cort-okkal egy szinten?
2021. jún. 6. 10:54
4/9 A kérdező kommentje:
Igazából én már rendelkezem több gitárral is viszont most jó áron szembe jött egy Uniwell superstrat és ezért kérdezem.
2021. jún. 6. 11:11
5/9 Mojjo válasza:
@3: Nem, nagyon nincsenek a Cortokkal egy szinten. A legtöbb Cort bátran ajánlható. Ezt nagyon nem tudnám elmondani az Uniwellről.
6/9 A kérdező kommentje:
Egy Uniwell stratoról van teszt videó és ott szerintem elég jó hangja volt a Squier-hez képest . Nem volt zajos elég konkrét és tiszta hangja volt. Eddig csak jókat olvastam róla . Akusztikus Uniwell-t viszont nem vennék azok nekem nem jönnek be.
2021. jún. 6. 14:14
7/9 anonim válasza:
Azt írod, van már gitárod. Akkor tudod, hogy a hangszert nem csak hallgatod, hanem játszod is. Nagyon nem mindegy, hogy az eszköz milyen érzetet ad, hogyan can összerakva, mennyire megbízható, milyen élettartam várható tőle? Legyen egy elrettentő gondolat, hogy egy esetleges újrabundozás 50-100ezer Forint. De a beállítgatás is 30k körül jár. Szóval egy iylen hangszeren simán nevezhetünk bárminemű szervizelést, gazdasági totálkárnak.
8/9 A kérdező kommentje:
Összerakási minőségre rendben van. A festés szép a nyak jónak tűnik. Erre ezért nem tértem ki. Nekem itt most inkább a hang számít.
2021. jún. 7. 15:24
9/9 Mojjo válasza:
@8: Nézd, eddig mindenki egybehangzóan leírta, hogy nem ajánlja. Szerinted viszont a hang is tökjó, meg az összeszerelési minőség is. Akkor mi a kérdés tulajdonképpen? Ha megvan a saját válaszod, a teljes mértékben egybehangzó vélemények meg nem érdekelnek, akkor miért írsz ki kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!