Miert van az, hogy a videomagnom egyik naprol a masikra nem veszi a koaxbol jovo tv adas jeleket? Nem a tv adas kabelevel van a gond, mert a lapostv is tudja venni a tv adast es a DVD felvevom is.
Figyelt kérdés
#Regi technical de jo
2021. jún. 5. 11:46
1/15 A kérdező kommentje:
Igen, ra lehet kotni lapostv-re videot (scart csatlakozo)
2021. jún. 5. 11:47
2/15 A kérdező kommentje:
Analog labeltvm van
2021. jún. 5. 11:54
3/15 A kérdező kommentje:
Kabeltv
2021. jún. 5. 11:54
4/15 anonim válasza:
Elromlott a tuner. Az RF modulátora ad képet? Az általában egybe van a tunerrel.
5/15 A kérdező kommentje:
Azt meg nem tudom, de pl. ha lejatszok egy kazettat, azt tokeletesen lehet latni nezni, azt atadja
2021. jún. 5. 12:11
6/15 A kérdező kommentje:
Szerintem rf modulator nincs is, siman bedugva a koax es annyi
2021. jún. 5. 12:13
7/15 anonim válasza:
Scarton fogod is látni, illetve a scart bemenetről felvenni is tudsz, mert annak nincs köze a tunerhez. Az analóg tévéadás vételéhez, illetve analóg RF jel kiadásához kell.
8/15 A kérdező kommentje:
Ez olyan video, aminek 1 scartja van, kimeneti, ami a TVnek adja
2021. jún. 5. 12:25
9/15 anonim válasza:
Illetve van egy antenna bemenete és kimenete. Az antenna kimenetre kell kötni a tévét, majd analóg csatornákat hangolni rajta. Ha nincs másik (akár digitális) csatorna a kábelen azon a frekvencián amin a magnó sugároz, az egyik csatornán látni fogod a kazetta képét. Ha kihúzod a magnóból a kábelt, csak a kimenet van összekötve a tévével, csak ezt az egy csatornát fogja megtalálni a tévé. Azt kéne kipróbálni, hogy egy kazetta lejátszása közben a tévén be tudod-e fogni ezt a csatornát.
10/15 A kérdező kommentje:
Isteni szerencsem van. Aramtalanitottam kb masfel orara es utana helyreallt....
2021. jún. 5. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!