Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az igaz hogy a smart tv...

Az igaz hogy a smart tv "látja" mit "csinálok"??

Figyelt kérdés
Mármint arra lennék kíváncsi, mondtak nekem egy olyan dolgot, hogy mindegyik smart tv-n van egy bizonyos kamera, vagy funkció, ami látja és rögzíti az eseményeket,mikor bevan kapcsolva a készülék. Ez igaz???
2021. jún. 4. 22:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
8as,9es köszönöm a válaszokat :)
2021. jún. 5. 09:57
 12/18 anonim ***** válasza:

#8: Hogy a cikk régi, irreleváns.

Az okosTV-kben egy mini számítógép van, ami egy operációs rendszert/komplex szoftvert futtat, aminek sebezhetősége valós veszélyt rejt.

"én egy ilyet sem láttam még soha."

[link]

Régebben a 3D TV-k elterjedésével megjelentek a kamerás TV-k is - például:

[link]

ott a tetején a kamera:

[link]

Mostanság - amikor is a 8K, a HDR a QLED a hívószó - inkább külön kiegészítőként jelenik meg:

[link]

2021-es modell:

[link]

2021. jún. 5. 13:05
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 Mit nem mondasz, mini számítógép meg operációs rendszer... tényleg? Le vagyok döbbenve :) Mellesleg a te érvelési hibád az, hogy kiemeled a szövegkörnyezetből azt a részt, ami csak önmagában igazol téged, és a releváns részt ("tudtommal jó ideje nem tesznek kamerát a tévékbe") direkt ott hagyod. Azt csak mellékesen jegyeztem meg, hogy én még nem láttam ilyet, szerintem intelligens ember ebből nem azt szűri le, hogy szerintem akkor nyilvánvalóan nem is volt ilyen soha. Azon a bizonyos 2021-es tévén külső kamera van (apró betűs rész: "... Compatible camera required."). Abban talán egyetértünk, hogy ha nem látszik kamera a tévé tetején, akkor nincs...
2021. jún. 5. 14:10
 14/18 anonim ***** válasza:

"Azon a bizonyos 2021-es tévén külső kamera van"

Írtam is:

"Mostanság - amikor is a 8K, a HDR a QLED a hívószó - inkább külön kiegészítőként jelenik meg"

"Abban talán egyetértünk, hogy ha nem látszik kamera a tévé tetején, akkor nincs..."

Erre nem lehet mérget venni - el elhet rejteni a kamerát, remekül.

2021. jún. 5. 15:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez már paranoia.
2021. jún. 5. 15:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, és Bill Gates személyesen figyeli minden mozdulatod, emiatt a világ egyik legbefolyásosabb embere, mert mindig tudja, hogy mit csinálsz éppen.
2021. jún. 6. 07:16
 17/18 A kérdező kommentje:

15,nem paranoia, csak momdták nekem...

16, gyanus, eszembe jutott

2021. jún. 6. 08:28
 18/18 anonim ***** válasza:
#15 vagyok, bocs, nem írtam elé, hogy #14, nem neked szántam.
2021. jún. 6. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!