Jó hangminőségű mp3?
Attól függ kinek mit jelent a minőség. Mp3 az nagyon veszteséges formátum, de ha 10.000 Ft. körül akar rá költeni, akkor valójában mindegy milyet vesz. Egyszer volt nekem is egy Hyundai lejátszóm, jól szólt, de a szoftver rajta katasztrófa volt és lefagyott sokszor, szerintem már nem is lehet ezt a márkát kapni. Ezek a Sencor, Trevi, Energy Sistem, ECG, Lenco, Orava, SPC, Auna márkák szinte mind ugyanazok, csak a kijelzőjük más, néhány funkcióban különbözik, de lényegében mind ugyanazok, hangminőség is. Ha van okostelefonod, akkor már azzal is sokkal jobban jársz mp3 hallgatás terén.
Bár én nem próbáltam, vannak, akik a Sandisk-re esküsznek, de az drágább. Van még a Sony, de az is kb. 20.000Ft. körül indul. Jobb hangminőségben meg a Fiio-k állnak, bár mesterkélt hanggal, de mégis jók, és azokkal már flac-ot is lehet lejátszani, viszont azok több 10 ezer Ft.-ba kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!