Hogy kell öngyújtót használni?😅
Figyelt kérdés
Tehat vettem egy ilyen öngyújtót:
Először megnyomtam a kis fekrte gombot,de semmi.
Ezután a kis fém kereket kezdtem el görgetni,akkor már szikrázott.
Tegat akkor meg kell nyomni a fekete gombot és a kereket meg kell görgetni?
2021. máj. 25. 16:00
2/9 Gyakori93 válasza:
Kerék pörgetés után egyből tartsd lenyomva a fekete gombot, ugyan is az engedi a gázt.
3/9 anonim válasza:
Igen, együtt kell működtetni!
A kerék szikráztat, a fekete billentyű meg a gázt adagolja - ha megnyomod és a füledhez tartod hallhatod ahogy sziszeg a gáz kifelé.
Egy mozdulattal be tudod gyújtani úgy, hogy rárakod a hüvelyk ujjadat a kerékre megforgatod és egyben le is nyomod a fekete gombot.
A másik oldalán is van elvileg egy fekete kis kar, azzal a láng magasságát lehet állítani
4/9 anonim válasza:
igen:D lenyomod a feketet de ugy hogy kerekes reszhez hozzaerjen az ujjad es ugy gorgetni fogja:D
5/9 anonim válasza:
Lenyomva meggörgeted a kereket és ugyanezzel a mozdulattal (ahogy "leesik" az ujjad a kerékről) lenyomod a fekete gombot.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D
Ezt még be kell gyakorolnom:D
2021. máj. 25. 18:49
7/9 anonim válasza:
ha 6 sör után is megy, akkor nem lesz gond!! :D
8/9 anonim válasza:
Ez direkt úgy van megcsinálva, hogy a szikráztatóról a gombra ugrik az ujjad. Egyébként az újabb fajta, amin csak le kell nyomni a gombot az sokkal jobb. Ha sokat vacakolsz vele, akkor a tűzkő bepiszkolja az ujjad begyét.
9/9 anonim válasza:
Ezt nem akarom elhinni.. ez troll kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!