Hogyan kell kinyerni 2 Ampert a mobiltöltőből?
Nincs ilyen. Szimplán a feszültséget nem tudja tartani. Ami akku töltésnél akár még elmegy.
Mértél feszültségeket terheletlen és terhelt állapotban, esetleg áramot, vagy csak a sült galambot várod?
Nem kommunikált. Csak azt kommunikálják a 12 voltot kérnek.
Kérdező: Szerintem még forrassz a tápvezetékbe egy 2200 mikrofarad körüli elkót, 10 voltos már elég (elég lenne a 6,3 voltos is, de jobb ha nem határon van). A vinyó felpörgéskor valószínűleg nagyon megrántja a tápot, és bekapcsola töltőd áramkorlátozása, valószínűleg visszahajló karakterisztikával.
Vegyél egy megfelelő adaptert te olcsójános!
annyi eszed van, hogy még a merevlemezeden tárolt adatokat is kockára teszed csak azért, hogy olcsón megúszd.
Aztán meg majd pár nap múlva kapjuk a kérdést:
"miért nem olvassa a box a merevlemeeeeezt???"
5-ös, arra én is gondoltam, hogy a HDD felpörgése vesz fel túl sok áramot, mert ha lehúzom a boxról, akkor az elindul és tévét lehet vele nézni, de már egy pendrive csatlakoztatására lekapcsol, így biztos, hogy a töltő nem ad ki elég áramot. Ezen valószínűleg nem segít az elkó.
6-os, jelenleg nincs semmi azon a HDD-n. Tévéműsor felvételére használom, amit megnézek és letörlöm, vagy átmásolom a gépre. Ha meg tönkremegy, bumm, van két másik HDD. De az lesz, hogy veszek egy tápot, találtam kínában 1500-ért amire rá tudom kötni a box levágott zsinórját, a másik végére meg a hálózati feszt és lesz 5 Volt 2 Amper. Megrendelem és reméljük, hogy a vámszabályok változása előtt még ideér. A kérdést ezzel lezártnak tekintem.
Ilyenkor jön képbe a reverse thinking.
Ha te 2 amper lennél, de nem akarsz előjönni sehogysem, minek kellene történnie hogy mégis hagyd magad előcsalogatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!