Valami megoldás?

Figyelt kérdés
Pár napja nem tudok belépni a Wattpad alkalmazásba. Mikor beakarok jelentkezni, azt írja ki, hogy az e-mailemhez nem társul fiók. Nem tudom, miért írja ezt és hogy valamit lehet-e ezzel kezdeni, hogy újra be tudjak lépni erre a fiókra. Ha valaki tud, kérem segítsen. Előre is köszönöm
2021. máj. 18. 17:34
 1/7 anonim válasza:
Lehet hogy nem jó e-mailt írtál be, vagy elírtad. Csak úgy nem szoktak ilyet csinálni az oldalak.
2021. máj. 18. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem használom ezt az oldalt vagy alkalmazást, de esetleg megpróbálhatsz elfelejtett jelszó segítségével egy új jelszót igényelni, és megnézni, hogy mit ír az email címed megadása után.

2021. máj. 18. 18:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Már megcsináltam. Ugye hogy megváltoztassam a jelszót, ahhoz az szükséges, hogy beírjam az e-mailt, amivel bevagyok jelentkezve az alkalmazásba. Amikor beírtam, hogy kérhessek egy e-mailt, amin keresztül megváltoztathatom, akkor is azt írta ki, hogy ehhez az e-mailhez nem található fiók. Ekkor megpróbáltam egy másik e-mailel, mert már nem tudtam mit csináljak, de azzal csak annyit értem el, hogy még egy Wattpad fiókom lett. Egyébként megpróbàltam megkeresni ezzel a másik fiókkal azt a fiókom, de nem találtam meg. Mintha nem is létezett volna az a fiókom
2021. máj. 18. 19:14
 4/7 anonim válasza:
Lehet hogy kitiltottak valamiért, vagy ilyenek?
2021. máj. 18. 19:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre is,de nem találtam okot, ami miatt ezt tehették volna
2021. máj. 18. 20:49
 6/7 Bory_Gilmore válasza:
Nem tudom, talán véletlenül letörölted, de ezek alapján ez a fiók megszűnt létezni. Használd az újat! Valószínűleg az adataid már sose lesznek meg :(
2021. máj. 19. 18:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem. Valahogy sejtettem, hogy végül elveszett, de azért akartam reménykedni, hogy talán mégsem. Volt egy pár könyvem, amit wattpadra írtam, és mangákat is fordítottam, ami nem kevés munka. Ráadásul több 100ezren olvasták őket. Szomorú, hogy vègleg elveszett a fiók és semmibe lett a munkàm. A követőimről nem is beszélve, akik szerették olvasni a könyveimet és a mangákat. Mindenesetre köszönöm szépen aki próbált segíteni:)
2021. máj. 19. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!