Gyurmagyuri05 kérdése:
Konnektor elosztó probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ha egy konnektor elosztóba nem megy bele a „kábel” (valami piros színű anyaggal van úgymond kitömve, nem értem, miért), azzal mit lehet tenni? Ha megpróbálom kilyukasztani, lehet-e belőle baj?2021. máj. 18. 15:37
11/19 anonim válasza:
Nem lehet hogy valami olcsó vacak és nem működik? vagy törött??
Nekem is van egy olcsó hosszabbítóm amibe múltkor a fúrógép dugvilláják úgy vertem bele kalapáccsal...
12/19 A kérdező kommentje:
Az XBOX tápkábelét próbálom beledugni
2021. máj. 18. 16:56
13/19 anonim válasza:
Mint írták, az a gyermekzár, azért nehéz, mert nem találod el, hogy egyszerre egyformán nyomja a két pirosat a két csap.
14/19 A kérdező kommentje:
Hogyan tudom ezt orvosolni? Kérjem meg édesapámat?
2021. máj. 18. 20:26
15/19 anonim válasza:
Van, amelyik ócska gyártmány, azt kellemetlenebb. De amúgy odahelyezed, erőt fejtesz ki rá, kissé mozgatod oldalirányban...
16/19 anonim válasza:
Van olyan amit egy műanyag pecekkel lehet aktiválni amolyan kulcs szerűen, hogy kinyisson a konnektor része.
17/19 A kérdező kommentje:
Ez sajnos nem olyan
2021. máj. 18. 22:22
18/19 anonim válasza:
10/17 Szirty.
Én egy teljesen új konnektorral jártam így, egyszerűen nem ment bele az egyik dugvilla, úgy szereltem ki a gyerekvédelmet belőle.
Szólj apudnak majd kiszereli belőle.
19/19 A kérdező kommentje:
Már tárgytalan, de azért köszi mindenkinek a segítséget! :)
2021. jún. 25. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!