Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sima monitor használható...

Sima monitor használható tv-ként ilyen esetben?

Figyelt kérdés
nagyon egyszerűsíteni fogok. van egy tv-m ami haldoklik, telekom dobozra kötve, el kell távolítani. másik tv nincs, van egy 22 colos LG monitor, viszonylag fiatalabb, 5-6 éves, hdmi kimenettel rendelkezik. hdmi kábellel rá lehet kötni a dobozra hogy tv-ként funkcionáljon? semminek nem néztem utána hogy most mi mivel csatlakozik, egy régi fehér kábel jön le a padlásról, de nem tudom hogy az a tv-be megy vagy a dobozba, és már a jelenlegi is hdmi-vel csatlakozik-e, az egyik kimenetéből látok egy kábelt kimenni, lehet már ez is ilyen megoldás, 2012-es végülis. ha nekiállok és átdugdosom monitorra az működne ha egyébként az nem külön tv?
2021. máj. 14. 23:05
 1/5 A kérdező kommentje:
kár volt hirtelenkedve feltennem, most néztem jobban mögé, ebbe is csatlakozik a a tv-be konkrétan a régi típusú fehér összecsavarós kábel... akkor jó kérdés mi van kötve a hdmi portjára külön :D
2021. máj. 14. 23:12
 2/5 anonim válasza:
Ha működik, akkor az nem sima monitor hanem monitor+tv hangolóval. (Tunerkártyával.) Akkor sem biztos, hogy fogja a magyar frekvenciákat, egy próbát megér. A dobozba az antenna, a hdmi a monitorba, mert biztos kell, hogy legyen a monitorban hangszóró. Hajrá!
2021. máj. 14. 23:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem IPTV-d van, ha már Telekom? Akkor a "netkábel" megy a router/modem-ből a boxba, onnan meg szimpla videókimenet a megjelenítőre, amely jellemzően HDMI, ha jól emlékszem. Ezesetben nem kell a te említett "régi fehér kábel", amely nagy eséllyel koax, az max a modembe megy.

Ha nem IPTV, akkor nem fog menni a monitorral, tekintve hogy koax kábel kellene, amihez a fent említett tuner egység kellene.

2021. máj. 15. 01:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a dobozon van HDMI kimenet, a monitoron meg HDMI bemenet, akkor sanszosan jó lesz. Mármint némafilmekhez. Már csak a hangot kell megoldanod valahogyan, mert valószínű h a monitorodnak nincs hangszórója. ;)
2021. máj. 15. 02:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem monitor-tv-m van, de a gépem tönkrement, most laptopom van. A monitor nem kell, de a tv igen. Telekomnál átszerelték optikaira, hoztak másik routert, a modem maradt. Azt mondta a szerelő, igen, jó lesz ezzel is, ha tv nincsen. Egyébként szép a képe (Samsung).
2021. máj. 15. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!