Ugye nem lehet semmi baja a gepemnek ha reggel 7 orakor elutaztunk, most kb. negyed oraja ertem haza (6 korul) es lattam, hogy BEKAPCSOLVA HAGYTAM!?
Figyelt kérdés
ezt most arrol a szamitogeprol irom, egyenlore nem ugy tunik hogy lenne barmi baja. de azert megiscsak tobb mint 11 orara bekapcsolva hagytam. valakivel tortent mar esetleg hasonlo? nem vagyok az a nagy informatikus forma, nem nagyon ertek hozza. ugye nem lesz baja semmilyen teren? egyenlore jo... lehet hogy a tulhasznalat miatt lassu lesz? varom valaszaitokat2021. máj. 9. 18:41
11/16 A kérdező kommentje:
Nem csak arra gondoltam hogy mivel tul sokat fut lelassul de akk nem
2021. máj. 9. 22:03
12/16 anonim válasza:
Hát ha sokat fut tényleg lehet izomgorcs :)
13/16 A kérdező kommentje:
Xd
2021. máj. 10. 06:01
14/16 anonim válasza:
Értem hogy nem vagy informatikus de szerencsétlen se legyél már,gondolkozz egy kicsit!Irodákban van hogy ki se kapcsolják hetekig,hónapokig és valahogy nem kell félévente számítógépet cserélni.Munkahelyeken egyfolytában legalább 8 órát mennek majdnem minden nap és ott sem kell kéthavonta lecserélni.Attól hogy fél napig üresjáraton bekapcsolva maradt semmi baja nem lesz mint akármilyen eszköznek amit használsz(kopáson,elhasználódáson kívül persze)
15/16 A kérdező kommentje:
En se gondoltam hogy barmi baja lehet, lelassul stb... de gondoltam biztonsag jedveert megkerdem. De kb. 90%-ig biztos voltam benne hogy az egvilagon semmi nem lesz
2021. máj. 10. 19:09
16/16 anonim válasza:
A számítógép nem tud lelassulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!