Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ugye nem lehet semmi baja a...

Ugye nem lehet semmi baja a gepemnek ha reggel 7 orakor elutaztunk, most kb. negyed oraja ertem haza (6 korul) es lattam, hogy BEKAPCSOLVA HAGYTAM!?

Figyelt kérdés
ezt most arrol a szamitogeprol irom, egyenlore nem ugy tunik hogy lenne barmi baja. de azert megiscsak tobb mint 11 orara bekapcsolva hagytam. valakivel tortent mar esetleg hasonlo? nem vagyok az a nagy informatikus forma, nem nagyon ertek hozza. ugye nem lesz baja semmilyen teren? egyenlore jo... lehet hogy a tulhasznalat miatt lassu lesz? varom valaszaitokat

2021. máj. 9. 18:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem csak arra gondoltam hogy mivel tul sokat fut lelassul de akk nem
2021. máj. 9. 22:03
 12/16 anonim ***** válasza:
65%
Hát ha sokat fut tényleg lehet izomgorcs :)
2021. máj. 9. 22:30
 13/16 A kérdező kommentje:
Xd
2021. máj. 10. 06:01
 14/16 anonim ***** válasza:
37%
Értem hogy nem vagy informatikus de szerencsétlen se legyél már,gondolkozz egy kicsit!Irodákban van hogy ki se kapcsolják hetekig,hónapokig és valahogy nem kell félévente számítógépet cserélni.Munkahelyeken egyfolytában legalább 8 órát mennek majdnem minden nap és ott sem kell kéthavonta lecserélni.Attól hogy fél napig üresjáraton bekapcsolva maradt semmi baja nem lesz mint akármilyen eszköznek amit használsz(kopáson,elhasználódáson kívül persze)
2021. máj. 10. 11:17
 15/16 A kérdező kommentje:
En se gondoltam hogy barmi baja lehet, lelassul stb... de gondoltam biztonsag jedveert megkerdem. De kb. 90%-ig biztos voltam benne hogy az egvilagon semmi nem lesz
2021. máj. 10. 19:09
 16/16 anonim ***** válasza:
A számítógép nem tud lelassulni
2021. máj. 10. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!