Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Olyan fűnyírót keresek, ami...

Mattias kérdése:

Olyan fűnyírót keresek, ami kombináltan akkus és hálózatról is működtethető. Tehát lemerülés esetén vezetékről is működik tovább, van olyan típus?

Figyelt kérdés

2021. máj. 9. 09:54
 1/9 anonim ***** válasza:
2021. máj. 9. 09:59
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Nekünk benzines van.Az sohasem merül le ha teletöltöm a tankot😉Mondjuk nekünk nagy kert van és azért van ilyen.Talán Obiban vagy Praktikerben esetleg találsz olyat amilyet keresel
2021. máj. 9. 10:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Szuper, köszi! Google-ben hiába kerestem, nem találtam ilyet.Van egy nagy 3 kerekű benzines a gyümölcsösbe, de a feleségemnek azzal nehezebb vágni, nem is praktikus a helyenként sűrűn beültetett díszkertbe, ahol ő szereti inkább rendezni a dolgokat. Egy ilyen géppel jól megoldható, hogy nehezebben megközelíthető részekre, ahol akadály a vezeték, oda akkuval menjen, ahol nyílt terep van, ott meg hálózatra csatlakozva. Nagy területről van szó, ehhez általában sima akkus kevés lenne, vagy két akku kéne cserélni stb.
2021. máj. 9. 10:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ezért van sok embernek benzines mert a többi macera általában
2021. máj. 9. 10:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Igazad van abban, hogy megfelelő kompetenciákkal rendelkezve (érts a motorhoz, vagy valaki a családban és ráérjen,legyen fizikai erőd hozzá stb.) a benzines a nyerő, leginkább megfelelő ár/érték arányban is! Másrészt a benzines motor jóval hangosabb, helyben büdösebb, koszosabb, gondozásigényesebb, macerásabb, ha nem értesz hozzá, rendszeresen szervizbe kell vinni karbantartatni, nem elég csak a kést megélezni,jóval nehezebb a gép, el kell menni üzemanyagért (van, aki nem tart autót, úgy még macerásabb, ha meg nem négyütemű a motorja, még kevergetni is kell stb). Tehát nem mindig és mindenkinek jó általánosságban. Sok dologra igaz ez, hogy kinek ez, kinek az megfelelőbb!
2021. máj. 9. 11:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen,mindenkinek más a jó.Én nőként,átlag testsúllyal az 1200-as nagy kertet egyedül lenyírom és nem kell szervízelni a fűnyírót mindig max 3-4 havonta legalábbis nálunk.Az hogy hangos nem érdekel bennünket és nem is büdös szerintem de ízlések és pofonok.Igen ha nincs autó az más de meglehet oldani,biztos van ismerős aki segít
2021. máj. 9. 12:25
 7/9 anonim ***** válasza:

"Másrészt a benzines motor jóval hangosabb"

Szerintem egy benzines sem annyira nagyon hangos, egy elektromoshoz képet. Simán hallom, hogy a sokadik szomszéd elektromossal nyírja a füvet, raáadásul jóval tovább, mint én a benzinessel, miközben ugyanakkora területet nyírunk.

[link]

2021. máj. 9. 12:34
 8/9 A kérdező kommentje:

6-os, nekem a 3-4 havonta elég gyakori szervíznek tűnik! A nagy "iparit" (4 ütemű benzines) nálunk évente egyszer visszük átnézetni, pucolni stb, de a kocsiba bepakolni sem egyszerű (nincs utánfutó, csak személyautó). A gyümölcsösben viszont mással nem menne, oda kell ez!

Köszi mindenkinek a választ, annak főként, aki küldte a linket, így tudom, hogy hibrid néven futnak, amit keresek!

2021. máj. 9. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:

A benzines szervize használat függö, tegnap feleségem dieselt tankolt bele így ma reggel 1.5 órán át szerelgettem.

De ha nincs ilyen akkor 2 évente olajcsere 10 perc az nem macera .

2021. máj. 9. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!