Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Canon CRG-716 toner kérdés....

R.;M.; kérdése:

Canon CRG-716 toner kérdés. Meddig tárolható?

Figyelt kérdés

Adott a Canon LBP-50505 nyomtatóm. Ugye ez színes lézer nyomtató, és 4 színű toner van benne. A feketét már cseréltem, de a másik három szín még a starter-es toner, csak töltetve lettek már szakszervizben, de 10 ezerért csinálták azt is így úgy döntöttem hogy inkább sorba cserélem majd őket ahogy kifogynak, mert a töltés után a képminőség sem olyan mint a gyárilag töltött tonerrel volt. Jelenleg még nem jelez a nyomtató, hogy valamelyik fogyóban lenne, de mivel ne mai darab a nyomtató, viszont jó szolgálatot tesz, így gondolta előre megveszem a maradék 3 színt is, aztán ahogy fogynak kifele, kicserélem őket, de lehet ez akár 1 év is lesz. Így kérdezném, zárt dobozban ahogy kézhez kapom az új tonert, azt meddig lehet tárolni évekre is nézve?

Másik hogy ezen oldalon ahonnan linkelek is kétféle verziót találtam, és mindkettőt eredetinek hozza, de ne egy áron. Mindenképp gyárit vennék, így kérdezném, hogy az olcsóbb tényleg ugyanúgy gyári és 1500 oldalra hivatalos, vagy nem?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

#Canon #toner #CRG-716
2021. máj. 6. 19:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Elírtam a nyomtatót LBP-5050
2021. máj. 6. 19:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag akármeddig tárolható a lézer toner, csak ne érje nedvesség. Használat előtt óvatosan meg kell kicsit rázni, de ezt sok márkánál a piktogramok is mutatják rajta.
2021. máj. 6. 20:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Akkor a tárolást jól gondoltam én is mert úgy tudtam én is hogy száraz helyen, a dobozában bármeddig tárolható, tekintve hogy por van benne.

Viszont a második kérdésem már nem tudom, hogy az olcsóbb is ugyan az a toner vagy nem, vagy jobban járok a drágábbal, mert az biztos gyári és eredeti?

2021. máj. 6. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!