Létezik olyan 18650-es akkumlátor, aminek van kb 35-40 A folyamatos terhelhetősége, és megvan kb legalább 4-5000 mAh?
Figyelt kérdés
Aliexpressen és ilyesmi oldalakon találtam de nem hinném hogy valós adatokkal rendelkeznek.2021. máj. 5. 20:30
11/16 anonim válasza:
Itt olvasgattam futólag, ez alapján inkább 2A folyik ott maximum, mint 20.
12/16 anonim válasza:
"folyamatos terhelhetősége"
"Elektromos cigarettába 1 2 maximum 3 masodpercig használja az aksit"
hmmmmm.......
13/16 A kérdező kommentje:
3 masodpercig is tarhat egy "folyamat" , vagy tévedek?
2021. máj. 5. 22:04
14/16 anonim válasza:
Arra céloz, hogy folyamatos terhelésről írtál a kérdésben, ez alatt pedig nem 2-3 másodpercre gondolhattunk.
Ámde! Protipp. :)
Van ennek a témának fóruma, ahol össze szokott gyűlni pár ember, akik komolyanban beleásták magukat a témába. Én ott érdeklődnék erről.
15/16 A kérdező kommentje:
Hát az inkább ceruzának nevezhető valamibe lehet 2A , de a nagyobbakba még a mod jelzése alapján is legalább 16, az alatt nem is kezd magával semmit
2021. máj. 5. 22:08
16/16 A kérdező kommentje:
Áttérek oda. Köszi nektek!
2021. máj. 5. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!