IPad vagy iPhone?
Szóval Story:
1 éve vettem használtan egy iPhone 6S-t. Ez volt életem 1. iPhoneja és imádtam. Az iOS számomra bámulatos volt, nagyon-nagyon szerettem, csakhát hiba volt használtan venni mert 2 hét után megdöglött az alaplap.
Most összegyűlt annyi pénzem (még nincs lehetőségem munkát vállalni, csak zsebpénzemre támaszkodhatok, ezért csak 1 év alatt sikerült) hogy tudjak venni egy
iPad 10.2+Apple Pencilt
vagy
iPhone SE 2020/iPhone 8-at
Tudni kell rólam:
Imádok rajzolni a hobbim mióta az eszemet tudom, kipróbáltam már az Apple Pencilt és a Procreatet egy barátom iPadjén és lenyűgözött, ráadásul a tanulást nagyon durván megkönnyítené számomra
viszont az iPhoneért is meg vagyok őrülve
Jelenleg egy Samsumg S9-em van (amit a 6S előtt is használtam) és egyébként nincs vele semmi különösebb bajom.
Szerintetek az iPad legyen (tanulás,hobbi) vagy az iPhone SE/8 (csak a rendszer miatt)
ha ugy erzed kihasznalnad, akkor inkabb ipad, mert telefonod most is van, ami mukodik.
ha megis az iphonet valasztanad, inkabb az SEt valaszd, mert a 8as mar regebben jott ki, es valoszinuleg gyorsabban is halna be
egyik egy telefon a másik egy táblagép
azért van különbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!