Zazza kérdése:

Double Layer olcsón?

Figyelt kérdés

Tudtok ajánlani egy oldalt ahol tudok venni olcsón Verbatim Double Layer DVD+R-t? Ja és csakis dobozban. Mert tokban én is találtam de úgy nagyon drága. Találtam dobozban már 300ft-ért is de az már nincs fent az oldalon... Vagy esetleg egy boltot kazincbarcikán ahol olcsón tudnék venni. Mert a boltokban mindig nagyon drága.

Előre is köszi!

2010. aug. 23. 11:04
 1/4 Jovanny ***** válasza:
szlovák webshop, 122-ért van a Maxell. Gondolom boxhoz kell, tökéletes hozzá. ;D [link]
2010. aug. 23. 11:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen boxhoz kell:) Mért te ezt használod? Csak azért gondoltam verbatimra mert nem kifejezetten DL íróm van. LG Labelflash. Az van ráírva, hogy tudja a DL-t de nem vagyok benne biztos, hogy könnyen megírja. És külön nem szeretnék írót venni. De ha azt mondod, hogy a Maxell ugyanolyan jó akkor azt veszek:)
2010. aug. 23. 11:33
 3/4 Jovanny ***** válasza:
Nem tudom milyen az a nem kifejezett dl író, vagy az, vagy nem. Ha nem, akkor a verbát sem írja, ha meg írja a Verbát, akkor a Maxell-t is. Ezt használom, tökéletes. Amúgy, ha nem bízol az íródban, ne nagy összegre gondolj a cserénél, Kecsón ennyi: [link] Meghajtó
2010. aug. 23. 12:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem drága egy író. És utánanéztem a Maxellnek boxhoz tökéletes. Ha meg nem jó az író akkor valószínű, hogy NEC írót veszek. Úgy tudom a NEC és a Pioneer a jó. De biztos még sok más is jó. De sok LG is van ami jó DL-hez. Szerintem az enyém jó. Úgy tudom az újabb írók már mind jók hozzá.
2010. aug. 23. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!