Vettem egy bizonyos terméket apróhirdetésről, még mindig nem ért ide a csomag, aggódjak?
Figyelt kérdés
Nem egy nagy értékű cucc, párezer ft. Azt mondta az eladó, hogy feladja múlt hét hétfőn, azóta semmi konkrétat nem írt, hogy mikor, csak hogy feladta már. Postai csomagküldéssel. Amikor én feladtam valamit, ország másik részébe rokonnak, ott volt 2 napon belül.. Kezdjek aggódni? Üzenetekre is alig reagál jóformán, mert "dolgozik".
Voltak pozitív értékelései az eladónak.
2021. máj. 4. 07:59
11/17 A kérdező kommentje:
Több éve regisztrált tag, nem olyan sok, kb 10 pozitív értékelés, mind eladóként.
Mit lehet ilyenkor tenni? Jelentem a modiknak, azt ennyi?
2021. máj. 4. 12:29
12/17 Morzsi007 válasza:
9#.
Ha át akar verni, akkor utánvéttel is megteheti. Kapsz egy “üres” csomagot, bele nem nézhetsz, amíg ki nem fizeted.
13/17 anonim válasza:
Drága barátom! Munkahelyemre szinte naponta, otthonra rohadtul sokszor vásárolok online. Kibonthatom ha akarom, és belenézhetek. (Nem szoktam)
15/17 A kérdező kommentje:
Szerintem se lehetséges, hogy kibontsad a futár előtt. Onnantól kezdve kb az ő felelőssége, ha nem veszed át.
2021. máj. 4. 14:34
16/17 A kérdező kommentje:
Na jelentettem a moderátoroknál, 1 hete van hogy rendezze az ügyet, nem nagyon lesz belőle semmi, kitiltják max. Egyben vicces és szánalmas, hogy valakinek szaros 4ezer forintot ér a becsülete.. :D
2021. máj. 7. 09:27
17/17 anonim válasza:
"Szerintem se lehetséges, hogy kibontsad a futár előtt. Onnantól kezdve kb az ő felelőssége, ha nem veszed át."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!