A videókártyáknak mikor fognak vissza esni az árai? Vagy a covid alatt ilyet ne is reméljek? Mert nem szeretnék meg venni úgy egy kártyát hogy szó szerint 2,5x annyiba kerül.
Gyártanak eleget, sőt, ennyit sosem gyártottak még, mint most. Viszont annyira nagy a kereslet, hogy olyan, mintha lyukas zsákba tennék a homokot. :( Szilícium hiány van, mind az elektronikai mind pedig egészségügyi szférában is.
December óta vadásztam, két hete sikerült (így is irreálisan drágán....) vennem egy 1660 supert...Szerintem 2022-ig biztos nem normalizálódik
Én karácsony előtt csináltam egy teljes felújítást a gépemen, csak a videokártya hiányzik (a régit használom jelenleg), pont azért mert egyszerűen olyan rettenetesen felmentek a vid.k. árak, hogy hacsak nem feltétlen szükséges vagy nincs annyi pénzed, hogy ne fájjon a dupláját kiadni érte, akkor nem tudsz venni.
De még ha esetleg ki is adnád érte a pénzt, nem biztos, hogy egyáltalán találsz olyat, amilyet szeretnél, mert ami létezik, felvásárolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!