Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » E-mail megtelt a postaláda?

E-mail megtelt a postaláda?

Figyelt kérdés

Munka miatt egy projektet kell leadnom legkésőbb ma éjfélig, de mikor küldeném az e-mailt, csatolva a fájllal, ezt dobja vissza nekem a fiókomba:

"Az üzenet kézbesítése nem sikerült a következő címzettek vagy csoportok számára:

XY (xy@valami.com)

A címzett postaládája megtelt, és jelenleg nem tud üzeneteket fogadni. Próbálja később újraküldeni az üzenetet, vagy forduljon közvetlenül a címzetthez."

Nem tudok közvetlenül hozzá fordulni, mert csak e-mailen kommunikálunk :D Nem tudom a telszámát se semmit...

Szerintetek próbálkozzak később vele?

Ő tudni fogja valahonnan, hogy nem azért nem jön már e-mailje mert lusták a beosztottjai, hanem mert megtelt a fiókja? Kap erről bármi értesítést?

Amit egyszer "kiküldtem" neki, az később automatikusan újra ki fog menni, vagy próbálkozzak mondjuk óránként egyszer újraküldeni?

2021. ápr. 30. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tedd fel a fájlt valami fáljmegosztó oldalra pl data.hu. és a kapott linket küld át neki Ha szerencséd van akkor még annyi helye van, hogy egy szöveges mailt fogadjon.

Egyébként lehet hogy maga a melléklet mérete a méret korlátos...

Fiók megtelésről értesítést jó esetben kap, de szerver beállítástól függ.

2021. ápr. 30. 18:13
 2/5 A kérdező kommentje:

A sikertelen üzenet után megpróbáltam egy rövid levelet küldeni, hogy "megtelt a postaládája, jelezzen vissza, hogy felvegyük a kapcsolatot 0670....."

De ez a levelem se tudott már átmenni.

2021. ápr. 30. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Pffff akkor nem tudsz tenni semmit.

Leglaább a visszadobott emailek megvannak, tehát tudod később bizonyítani hogy te megpróbáldat elküldeni.

Csinálj képernyőképeket és metsd le a visszapattant maileket biztos ami biztos.

2021. ápr. 30. 19:03
 4/5 A kérdező kommentje:

Az is megvan, jobb ha az ember meg tudja védeni a saját igazát. :D

Hát, köszönöm a válaszoakt.

Jó hétvégét nektek!

2021. ápr. 30. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
persze ez csak akkor ér valamit ha tényleg nincs semmi más kontaktod hozzá
2021. ápr. 30. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!