Érdemes tanuláshoz e-bookot venni?
A sulimhoz sok anyagot PDF formátumban töltenek fel és nagy segítség lenne nekem, ha e-bookon tarthatnám őket.
De aggódóm, hogy esetleg nem jól töri a doksit, ha ránagyítok, vagy gépről nem fogom tudni rárakni.
Van aki hasonlóképpen tanul esetleg?
Pocketbook Lux 5 gondolkodom. De ha van jobb tippetek, ne tartsátok magatokban. Max 50.000-ig gondolkodom.
Nagyon köszönöm előre is😊
Az e-book olvasók általában a pdf-et nem szeretik...
A pdf nem olvasásra, hanem nyomtatásra való, mert a szöveg a formázását minden körülmények közt megőrzi. E-book-ra való formátumok leginkább az epub és a mobi.
Hasonlón törtem én is a fejemet. Végül egy táblagépet vettem, mert az a könyvolvasó, ami teljesítményre megfelelt volna, felért egy átlagos tablet árával. Végül vettem egy táblagépet, ami az olvasáson kívül egész sok mindenben a segítségemre van.
Például a hozzá tartozó tollal tudok jegyzeteket készíteni, lényegesebb oldalakat kimentem, aláhúzom a lényeges dolgokat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!