Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elektronikai hulladék leadása...

Elektronikai hulladék leadása milyen módon megy?

Figyelt kérdés

Ősrégi pc-t, vinyókat vinnék le, kfk telephelyére. Utánanéztem, átveszik, de több infót nem találtam.

Nekem kerül-e pénzbe, mi a menete? Csak leadom és ennyi?

2021. ápr. 21. 15:12
 1/3 A kérdező kommentje:
Elírtam, fkf és nem kfk.
2021. ápr. 21. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Odamész, napszaknak megfelelően köszönsz, elmondod mit szeretnél, megmutatják hova tedd, lerakod a megadott helyre, elköszönsz. :D
2021. ápr. 21. 15:33
 3/3 anonim ***** válasza:

"Nekem kerül-e pénzbe, mi a menete? Csak leadom és ennyi?"

Fenn van az FKF oldalán:

"A hulladékudvarokban bizonyos elkülönítetten gyűjtött veszélyes, speciális kezelést igénylő, valamint csomagolási hulladékfajtákat fogadunk. A hulladékudvarok csak hulladékfajtánként különválogatott, nem szennyezett hulladékokat vesznek át. A hulladékudvarok hulladékátvételi szolgáltatásait a budapesti lakosok eredeti lakcímkártyával történő címigazolás, továbbá utolsó időszaki hulladékszállítási díjbefizetést igazoló csekkszelvény, vagy átutalási igazolás, vagy társasházi lakos esetében, közös képviselői igazolás bemutatását követően hulladékfajtánként meghatározott napi és éves limitig díjmentesen vehetik igénybe."

[link]

Egyébként van ingyen hívható telefonszámuk és e-mail címük, ahol megérdeklődheted:

[link]

2021. ápr. 21. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!