Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Okosórát mennyire éri meg...

Okosórát mennyire éri meg megvenni?

Figyelt kérdés
Gondolkozom egy okosóra beszerzésén, valóban megkönnyíti az életet? Eddig a Huawei Watch GT 2-vel szemezek, ha veszek. Csak sajnos olyan típus vagyok, hogy sokszor ha megtetszik valami megveszem, aztán 2 hét múlva félredobom és utána már csak ritkán használom, de csak ezért nem fogok kidobni majdnem 60 ezret az ablakon, mert megtetszett az okosóra. Ti így megvennétek?

2021. ápr. 21. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
én így vettem 3 éve egy gear s3-at. jelenleg home office miatt keveset használom, de mikor még bejártam, nagyon jó volt, hogy minden rezgésre nem kell a telefont elővenni, mert csak egy random értesítés érkezett. edzéshez is jó
2021. ápr. 21. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Rendelj egyet Aliex ről, 3000 ft ért, és arra tökéletes, hogy megtudd milyen funkciói vannak, hogy érdekelne/használnád-e és érdemes-e befektetni valami komolyabb márkásat.

Én hasonló célból vettem egyet,13 eur volt, de lehetett volna 6 eur ért is, most tesztelem mire jó.

Léyeg, hogy kell pároztatni telefonos appal, így lehet belemenni a menüjébe és beállítani.

Órát jelez, lépést, távolságot mér, pulzus, vérnyomás, véroxigé, kalória, sms, megvalami training.

2021. máj. 16. 14:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Utolsónak: ebben csupán az a szépséghiba, hogy már neccesen érkezik meg júni 30-ig az országba. Egy hónapja még jó ötlet lett volna, de júni 30. utáni beérkezéssel már áfát és postai díjat kell utána fizetni. (igaz, még így is olcsóbb sok esetben, mint itthonról, de ettől függetlenül 3ezres kütyüre fizetni még 3ezret, már nem feltétlenül éri meg)
2021. máj. 16. 17:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jelenleg egy Honor Band 3 van, azt gondoltam lecserélni egy kicsit nagyobbra, jobb tudásúra, de most a Band 6-on is elgondolkodtam, mert konrétan harmadába kerül, és a számomra fontos funkciók jó részét tudja
2021. máj. 16. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:
3* Nekem konkrétan 37 napra érkezett meg, szóval elméleti szinten még megjöhet, de jobb nem kockáztatni mert tény, hogy van ami a 2 hónapot is tulszárnyalja,
2021. máj. 16. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!