SOS!! Ezt a DVD-t hogyan lehetne működőképessé tenni? *kép*
Bármennyi pénzt megérne, mégha adatmentők csinálják is meg, csak legyenek meg a rajta tárolt videók. Nagyon fontosak, 1990 előtti videók vannak rajta, és nagyon szeretném, ha valahogy le lehetne menteni róla az adatokat.
Sajnos egy rokonom nem akarta, hogy lássam, mik vannak rajta, ezért összetörte.
Képek:
"Milyen festék?"
az a réteg ami visszaverné a fényt... pont az hiányzik csak
Jaaa megvan melyik festék.. amire rá van írva a márka, meg az adatok.
De így, hogy a DVD "ketté vált", semmi esély nincsen rá. Annak már annyi, mivel össze van törve, az adatmentők nem tudják lementeni egyben az adatot, és mivel írtad, hogy nagyon régi videók, azt sem lehet tudni, hogy milyen formátumúak, 90 előtt nem hiszem, hogy lett volna mp4-avi-mpg, vagy ilyesmik.
Akkor semmi esélyem?
Kitöltöttem az ürlapot a kürt oldalán, egy próbát megér.
ne gázz hozzá sok reményt.
De azért ha kérhetjük, majd ha jutottál valamira írj vissza ide kérlek, hogy mi történt.
#14: elvileg holnap már vihetem be a kürthöz, hívtam az ügyfélszolgálatot, és az 5 napon belüli állapotfelmérést kértem. Alsóhangon 50ezer szerintük, de szerintem több lesz.
Úgyhogy majd írok a folyamatokról.
Sziasztok!
Április 20-án elvittem a kürthöz a DVD-t, és ma hívtak, hogy ugyan találtak rajta valami adatot, de mind használhatatlan. Úgyhogy őszerintük ha nekem ez megéri, elküldhetem külföldre egy sokkal profibb adatmentőkhöz, hátha nekik sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!