Mobilfox.hu-n hogy tudom megnézni milyen telefontokok vannak?
2021. ápr. 17. 20:37
1/7 anonim válasza:
Majd csak a meghírdetett időpontban lehet megnézni.
2/7 A kérdező kommentje:
Jaaa értem, köszi
2021. ápr. 17. 22:23
3/7 anonim válasza:
Ne vegyél tőlük telefontokot. Nagyon drágán adják, de rossz minőségű. Mindenki panaszkodik rá, hogy a minta pár hét alatt lejön, és a tok minősége nagyon nem jó. Az a sok influenszer meg ezt reklámozza...
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, már tudom.
2021. ápr. 19. 12:04
5/7 anonim válasza:
“A minta pár hét alatt lejön”
Attól, hogy neked lejött ne általánosíts kérlek. Mert fél év alatt egy minimálisan sem kopott meg a tok. Pedig esett rendesen.
6/7 anonim válasza:
Nem csak nekem jött le. Nézz már meg pár értékelést róla, a fele arról szól, hogy mennyire rosszak.
7/7 anonim válasza:
Én ezt értem, mivel olvasom őket. Viszont attól, hogy van akinek nem jött be továbbra sem kellene általánosítani.
Oké biztos van olyan is( bár egy képet szívesen megnéznék róla), de attól még több ezer embernek bevált. Le lehet írni nyilván ha valami neked nem jött be, de annyira úgy beszélsz mintha mindenkinek törvényszerűen lejönne a minta. Esett ez a telefontok nem keveset és a minta meg sem kopott rajta és ismerőseimnek is tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!