Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen okosórát ajánlanátok?

Milyen okosórát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Tavaly érbetegséggel fiagnosztizáltak, azóta nem merek sportolni. Fontos hogy a vérnyomásom és a pulzusom ne legyen az egekben, olyan óra lenne ideális, ami mérni tudja ezeket és nincs horror áron. Kinek mi vált be?

2021. ápr. 16. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Fitbit
2021. ápr. 16. 22:55
 2/5 anonim válasza:
100%
Nkm Nem okos óra hanem okos karkötőm van; honor 5(azt hiszem ez a neve de az biztos h vmi öt), mar egy eve és nagyon szeretem, jol működik, jol birja az aksi, gyorsan tölt, pontos méréseket végez, jó persze nem egy profi gép, vagy orvosi segédeszköz, de magyon jo arkategoriaban van (sztem, egy eve 11.000 ft volt, de kaotam a szüleimtől szval nm tudom hogy honnan van, csak az arat tudtam kiszedni belőlük), es a maga- okoskarkötő- nemében sztem teljesen jo. Remelem tudtam segiteni, ha gondolod olvass utana. Megnezem hogy pontosan mi a marka, kategória es irok ide megint.
2021. ápr. 16. 23:02
 3/5 anonim válasza:
100%

Nah itt vagyok megint (2.). A pontos neve: Honor band 5

Ha jonak tunik ez az marka a szamodra, ajanlom a tobbi honor/ huawei termeket, ismeroseimnek van oar okosora/karkoto mas tipusbol mint az enyem es ok is meg vannak elegedve veluk.

Nem baj ha nem Huawei telod van, en eddig egy LG-vel (a regi telefonom) es egy Xiaomi-val (ez a mostani) hasznaltam/-om es teljesen jol mukodnek veluk, csak 2db alkalmazast kell letoltened, egy Huawei app galery-t (vagy vmi ilyesmi😅) amin keresztul ez itan le tudod tolteni az orahoz/karkotohoz valo appot, az "Egészség"-et. Igy mar csak parositani kell a ket eszkozt es a telodon is tudod nezni az adatokat, beallitasokat végezhetsz, stb... De ezekrol persze, pontos utasitast kapsz ha vmi huawei, honor keszuleket választasz.

Remélem tudtam segíteni ☺️

2021. ápr. 16. 23:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek a választ, amúgy pont Huawei telefonom van és nagyon elégedett vagyok vele:) Köszi, mindenkinek ment a zöld kéz:)
2021. ápr. 17. 07:58
 5/5 anonim válasza:
Nekem Mi Band 4-om van. Teljesen elégedett vagyok vele. Azóta van 5 is.
2021. ápr. 17. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!