Miau Cat kérdése:
Hogyan lehet egy videót 16:10 ből 16:9-be convertálni??
Figyelt kérdés
Van egy 16:10 képernyőm és a videókat is 16:10 veszi fel a Streamlabs OBS és azt szeretném átconvertzálni 16:9-re ez-t hogy lehet vagy lehet?2021. ápr. 15. 08:17
1/5 anonim válasza:
Használj 16:9 arányú felbontást és akkor a felvétel jó lesz az ilyen arányú kijelzőkön, mégha nálad torz is lesz.
Ha már kész videókról van szó, azokat cropolni kell, le kell vágni a kép aljáról és tetejéről.
2/5 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb átállítani a felbontást, amíg felveszel?
3/5 A kérdező kommentje:
#1 Mien programmal lehet cropolni?
2021. ápr. 15. 14:50
4/5 anonim válasza:
bármilyen videó szerkesztő program tud cropolni - talán némelyik programnál még konvertáláshoz is lehet crop értéket megadni. máskülönben viszont torzítani fogja a képet, mert ahelyett, hogy levágná a felesleges részt, össze fogja nyomni, hogy beleférjen és az látszani fog
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokata Nvidia illesztőprogramját megnyitottam átálítottam 1600*900 aztán a teljes képernyőre megnyujtottam
2021. aug. 23. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!