A Facebookon ez hogy történik?
A Facebookon ha egy oldal egyik fényképén a reakciógombra kattintok,ott valamelyik smileyra (like, röhögős smiley, meglepődő smiley, szívecskés smiley), akkor az oldal kap erről értesítést? Vagy csak akkor látja ha megnézi direkt a fényképet és feltűnik neki, hogy eggyel több reakció van?
Azt gondolom, hogy magánszemélyek kapnak ezekről értesítést, de ha egy szervezet facebook oldalán csinálom, akkor is értesítik őket?
És azt is látják már rögtön az értesítőben, hogy konkrétan mire kattintottam, hogy like vagy szívecske vagy röhögő smiley?
Még egy kérdés: ha bármelyikre kattintok, akkor azt utólag bármikor vissza lehet vonni, mintha meg se nyomtam volna semmit?
Konkrétan nem fog megjelenni az oldal adminisztrátora értesítései között, hogy XY reakciót nyomott az egyik posztjára, melyet az oldalán tett közzé.
Viszont minden értesítést meg tud nézni visszamenőleg. Ez szerintem nem is kell, hogy kérdés legyen.
Méghozzá az alábbi linken: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!