Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a különbség az 5 pólusú...

Mi a különbség az 5 pólusú DIN és a Midi csatlakozó között?

Figyelt kérdés
Hogyan tudom eldönteni ,hogy a gitáromon most 5 pólusú DIN vagy Midi csatlakozó van? Illetve mi a különbség közöttük?

2021. ápr. 13. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Az 5 pólusú DIN egy fizikai csatlakozó, ránézel a gitárodra,, és látod, hogy az van-e rajta. A MIDI egy kommunikációs szabvány, ami legtöbbször 5 pólusú DIN csatlakozót használ, de mehet USB-n is de régen gyakori volt, hogy a joystick portot használták erre a hangkártyákon egy átalakítóval. Azt, hogy a te gitárodon mi megy a csatlakozón keresztük, a leírásában lehhet megnézni, vagy ha az nincs hozzá, rákeresel az interneten, valahol biztos le van írva. (Én nem tartom valószínűleg, hogy MIDI menjen rajta, de biztos jön valaki, aki jobban ért hozzá, és leírja.)
2021. ápr. 13. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:

"Hogyan tudom eldönteni ,hogy a gitáromon most 5 pólusú DIN vagy Midi csatlakozó van?"

Olvasással.

[link]

2021. ápr. 13. 12:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget végre egy oldal ahol utána tudok olvasni a témának!:D
2021. ápr. 13. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindkét kábel ugyan azt tudja, fizikailag. Teljesen biztos, hogy nincs midi gitárod, szóval azt a csatlakozót, akár ki is lehet váltani egy 6,3-as jack aljzattal, ha van rá igényed.
2021. ápr. 14. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!