DIN és 6.3 jack között van hangzásbeli különbség?
"ha a DIN-t átalakítanám kis jackre majd azt pedig 6.3 jackre"
Ezt hogyan is gondoltad?
Tehát a gitártestbe befaragnál a DIN aljzat helyére egy 3.5-ös jack aljzatot, abba bedugnál egy 3.5-ös dugót, a kábel végén lógna egy 6.3-as lengő aljzat amibe bedugnál egy 6.3-as dugót?
Mi indokolja ezt a kombinációt?
Azon kívül hogy az összetoldásra folyton rálépsz meg kihúzódik ahogy mozogsz miért jó?
Azt javaslom a gitártestbe a DIN helyére ne 3.5-ös jack aljzatot tegyél, hanem ahogy már mások is javasolták 6.3-ast.
Nem, nem azért mert ettől majd jobban szól, hanem azért mert a 6.3-as mechanikailag sokkal stabilabb és jobb.
Pl. nehezebben húzza ki a kábel súlya, ha beleakadsz, megrántod oldalra nem törik bele stb...
Köszönöm a segítséget! Én is a 6.3as jackre gondoltam hogy azt kéne a DIN helyére forrasztani.
Azt a kis jackes átalakítást úgy gondoltam hogy egy új DIN aljzatot hegesztenék oda a gitártestbe 6.3 jack helyett mert a mostani DIN törött. És arra találtam olyan átalakító kábelt ami azt a DIN alakítja kis jackre. Azt meg már pedig tudtam volna bármivé alakítani persze azt is kábellel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!