Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi történt az airosftommal?

Mi történt az airosftommal?

Figyelt kérdés
Pár hete eldöntöttem hogy kipróbálok egy airsoft piszolyt pontosabban egy elektromos CM125 (usp) pisztolyt... Eleinte hibatlan volt de mai napon mikor löttem (nem volt megtoltve) kicsit furca volt a hangja mintha sorozat modba lenne pedig nem. Azt hittem csak lemerult az akkumulator es mikor kicsereltem az aksit akkor lattam hogy elkezd fustolni (kicsit) es nem lott most sem lo akarmennyire van feltoltve az aksi nem tolt... Valaki megtudja mondani hogy mitortent? Vagy hogy mitcsinaljak?

2021. ápr. 8. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg elromlott. Vidd szerelőhöz-ha lehet, vagy élj a garanciával-ha lehet.
2021. ápr. 8. 19:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Es eltudod mondani hogy mitol romolhatott el? 1 es
2021. ápr. 8. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bedöglött benne az elektronika. Ennél közelebbit max szerelő tud róla mondani ha megnézi.
2021. ápr. 8. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát én megmondom őszintén, hogy fingom sincs, hogy mi lehet a baja, egyrészt nem is értek ezekhez, másrészt sosem láttam még ilyet.

Majd kivárjuk a többi választ, hasznosat úgysem tudok mondani, de ha tippelnék, akkor szerintem valami zárlat lehet, vagy elektronikai hiba.

2021. ápr. 8. 19:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm 4 es és 3 as!!
2021. ápr. 8. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
Elektromos szempontból nem túl bonyolult szerkezet, akkumlátor, kapcsoló motor. Ha tippelnem kéne, akkor a tűzkapcsoló lesz a ludas, hiszen egyes helyett sorozatra váltott.
2021. ápr. 9. 06:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!