Az alábbi 26 nyelvű fordítógép mennyire megbízható, tényleg működik?
Nos elsősorban filmnézéshez használnám. Már nem szinkronizálják a kedvenc sorozatjaimat. Mit gondoltok, megérné megvenni. Illetve nem egészen vagyok benne biztos a leírás alapján de ez ugye azt tudja hogy a hallott beszédet lefordítja egy beállított nyelvre és élőben mondja az ember fülébe?
A wishen még Huawei p20-at is kapsz 25ezerért :) p20 néven....
Ne, ismétlem ne wishről vegyél ilyesmit, én egyszer vettem egy fake jbl-t, amikkr kijött levolt merülve az akksi, felteszem tölteni, egy óra mulva az akksi felpuffadt.
Ez amúgy csak egy bluetooth kihangosító, önmagában nem fordít semmit. Azt a telefon végzi, amihez csatlakozik és rá van telepítve a hozzátartozó alkalmazás.
Az ismert fordító technológiákhoz hasonlóan bizonyára lefordít jól artikulált szavakat, tőmondatokat kb a google translate szintjén, de hogy egy sorozatban elhangzó, dramatizáltan előadott, háttérzajokkal kevert szövegeket jól lefordítson, az csak álom.
Nem látom mi ez, mert be kéne jelentkezni, de nyilván valami hasonló csoda:
Ahogy a kolléga írja, ez csak egy hangosító. A fordításhoz kell egy internettel ellátott okostelefon, rajta a fordító alkalmazás, ami egyébként ingyenes internetes szolgáltatásokat használ (Microsoft, Google, van még más is). De ezeket ez ingyenes fordítókat te is elérheted a telefonon, a parasztvakító kihangosító nélkül. Akár máris kipróbálhatod, de egyelőre nem a folyamatos beszédre készültek ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!