Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek az Airpods 2 vagy...

Szerintetek az Airpods 2 vagy a Huawei FreeBuds 3i éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Iphone telefonom van, a Huawei FreeBuds-on azért gondolkozom, mert az talán nem esik olyan könnyen. Airpods Pro-ra sajnos nincs keretem.
2021. ápr. 8. 09:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is iphone-om van, en egy 18 ezres vezeteknelkuli fulhallgatot hasznalok es tok jol szol. Probaltam mar airpods-ot is, megmondom oszinten, hogy semmi kulonbseget nem ereztem hangzasban, igy feleslegesnek is tartom megvenni.

Hogy erted, hogy nem esik konnyen?

2021. ápr. 8. 12:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem volt mindkettő. Huawei telefonhoz volt eredetileg, de átmentem iPhone-ra és mivel jóval olcsóbban sikerült megvenni mint terveztem ezért beruháztam egy AirPods gen. 2 fülesre is.

Tapasztalataim szerint kellemes dolog az ANC, de amúgy nem akkora érvágás a hiánya sem, számomra pl sokkal fontosabb a kényelem ami az almás fülessel jár (kisebb, könnyebb, azonnal párosodik, a “hey siri” funkció, a gesztusvezérlés sokkal könnyebben használható és nem “áll ki a fejemből” mint egy antenna). Hangban a Huawei inkább a magasokban erős, vagyis ott van minden hang szépen, tisztán de a magas tartomány vagy 20%-al hangosabb minden másnál, pl egy átlagos trap számban a cintányérok voltak a leghangosabbak ami (számomra) zavaró volt. Az AirPods nekem jobban tetszik hangzásilag is, nincs semmi túltolva, sokkal inkább érzem, hogy azt játssza vissza (nyilván egy fülhallgató határain belül) amit a zene írója eredetileg akart. Nekem egyik sem akart kiesni a fülemből, az alma megoldását talán kicsit kevesebbet kell igazgatni a stabil pozíció érdekében, a Huawei kicsit játszósabb volt ilyen téren.

2021. ápr. 10. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!