Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy régi rádióm,ami...

Van egy régi rádióm,ami nagyon fontos nekem,mert egy szeretett személyé volt. Egy baja van,ezt hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

Nem csukódik a jobb oldali kazetta tartó,és most srégen kifele áll az egyik oldala :(

Ha küldök róla fotót,akár több szögből is,akkor valahol találhatok rá megoldást?

Szervízbe vinni gondolom most körülményes lenne. De nem is szívesen valasztanám.

2021. ápr. 4. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megkéred egy ügyesebb kezű ismerősödet, ez azért nem olyan nagy munka, szerintem 10 perc alatt visszarakja a helyére.
2021. ápr. 4. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem csak beszorult, de ha gondolod küldhetsz képet, hátha úgy többet tudok mondani.
2021. ápr. 4. 15:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Szedd szét és kezdd el csukogatni a még működő részt. Azon látni fogod, hogy pl. hol kellene rajta lennie egy kis rugónak belül, ami visszahúz egy "pöcköt", amibe beleakad a kazettaajtó, amikor be van csukva.

Valahol belül az "Eject" gombon talán.

De a kérdésedből nem derül ki pontosan, hogy mi van:

-Nem lehet teljesen becsukni, mert megakad valamiben?

-Vagy be lehetne, de visszanyílik az ajtó?

2021. ápr. 5. 05:49
 4/4 A kérdező kommentje:
1. Eredetileg visszanyílik,de most valahogy oldalt ki van fordulva,tehát srégen van átlósan. Kiakadt valami.
2021. ápr. 5. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!