Miért zárolódott a facebook-om?
Belépéskor jelszó változtatást kért a biztonság érdekében.
Mindent ellenőriztem,semmi feltűnő nem történt a fiókomban,nem volt semmilyen más bejelentkési hely az enyémen kívül.
És ha valaki máshonnan bejelenkezne, akkor azonnal jönne SMS a telefonomra egy megerősítő kóddal.
Nem értem, akkor miért kért új jelszót ha semmi gyanús nem történt?
Biztonság kedvéért 2x is változtattam jelszót, be van állítva a kétzárlatos funkció is.
"És ha valaki máshonnan bejelenkezne, akkor azonnal jönne SMS a telefonomra egy megerősítő kóddal."
Előfordult már, hogy nem kérte a kódot, hanen simán belépett az "új" helyen is.
Időnként teljesen véletlenszerűen is előfordul ilyesmi, sőt még az is, hogy a személyi igazolványodat kéri.
De az is lehet, hogy akármilyen faces alkalmazás/játék kapott hozzáférést a facebookodhoz (ez automatikusan megtörténik, amikor belépsz az adott játékba és rákattintasz az "engedem" gombra)
Facebookon BÁRMI előfordulhat, a világ egyik (ha nem a) leginstabilabb és legmegbízhatatlanabb platformja, ami hemzseg a hibáktól, és gyakran éktelen biztonsági réseket lehet rajta felfedezni
(Pl felhasználó profiljának forráskódjában a jelszava; "privát" üzenetek nyilvános megjelenése a falon; felhasználói adatok TXT fájlban való rögzítése, sorolhatnám)
Köszönöm szépen!
Kicsit megnyugodtam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!