Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem engedi telepíteni a...

Miért nem engedi telepíteni a Utorrentet?

Figyelt kérdés

Mikor rámegyek ugye a letöltött programra, hogy telepítse fel azt írja ki, hogy: "A windows nem tudja elérni a megadott eszközt elérési utat, vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel."

Ezt hogy lehet orvosolni? Érdekes, mert más gépen letudtam tölteni, és a Utorrentnek a hivatalos oldaláról töltöttem le. Ja és állandóan bedob a windows biztonságba. Kerestem a windowson új frissítést is, de nem talált. Ja és windows 10 home van a gépen. Annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz, szóval kérlek ne nevessetek ki :D

2021. márc. 27. 19:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
QBittorrentet tegyél helyette.
2021. márc. 27. 19:51
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
A Win10-ben be kell állítani valamit a gépházban, hogy telepíteni lehessen a nem Windows Store-os alkalmazásokat is. Nem tudom hogy ez a baj-e, csak most eszembe jutott, hogy van ilyen.
2021. márc. 27. 20:02
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Én is win10 home ot használok, ha nem megy próbált vissza állítani de semminek ne tölt olyan oldalról ami nem biztonságos..
2021. márc. 27. 20:05
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van a telepítőben egy reklám (valamilyen kéretlen alkalmazás, kiegészítő) ezért ugrik rá a védelem és karanténba teszi, azaz nem lehet telepíteni.

Innen le tudod tölteni, erre nálam nem ugrik a Windows Biztonság:

[link]

Igazam volt, frissítettem a programot a gépemen (ritkán használom), ha nem figyelek, a torrent klienssel együtt felkerül az Avast vírusírtó illetve az Opera böngésző, mint (ez esetben) kéretlen alkalmazás.

2021. márc. 27. 20:34
 5/19 A kérdező kommentje:
Igen én is innen töltöttem le. Újra is indítottam a gépet, hátha az a baja, de nem.
2021. márc. 27. 20:48
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem ajánlott, de most nincs más megoldás, tiltsd le a víruskeresőt a telepítés idejére. Aztán újra letöltöd és telepíted a uTorrentet.
2021. márc. 27. 20:53
 7/19 A kérdező kommentje:
Ezt is próbáltam már :(
2021. márc. 27. 21:00
 8/19 A kérdező kommentje:
Az nem lehet, hogy az a baj, hogy az én gépem 64bites és én 32bites ekkel próbáltam?
2021. márc. 27. 21:07
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem, annak nincs köze hozzá. Nálam is a 32 bites uTorrent fut.
2021. márc. 27. 21:08
 10/19 anonim ***** válasza:
Futtasd rendszergazdaként, hátha úgy engedi.
2021. márc. 27. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!