Ha feltöltöm a feltöltő kártyás egyenlegem akkor újra aktív lesz a számom?
#3-as!
Amitől te így jártál, attól miért ne lenne másnak esélye? Vagy te több száz számmal jártál így, hogy ebből ilyen magabiztosan vonsz le következtetéseket?
Szerintem egy próbát megér, legnagyobb vesztenivalója a kérdezőnek hogy 4%-ot merül a telefonja amíg felhívja az ügyfélszolgálatot.
#5-ösnek: Ki okoskodik?
Annyit javasoltam, hogy egy próbát megér, mert ha már nem is sokáig, de szokták pihentetni a számokat.
A szerződésben benne van, hogy visszakérheted?
Valóban nem.
Lehetséges, hogy bemész és némi szerencsével egy kedves ügyintéző elintézi neked?
Szerintem teljesen reális.
Nem reális, de le vagy szarva.
Látszik hogy az okoskodó válaszod hány százalékos. Nos, ezen az értéken kezelem a további bugyborgásaidat is. Annyit sem érnek hogy elolvassam.
Ez a százalékokkal való dobálózás is egy szegénységi bizonyítvány.
Gondolom most jól érzed magad, hogy minden fiókoddal rányomtál a piros gombra.
Amúgy ha annyira okosnak és felsőbbrendűnek érzed magad, akkor magyarázd már meg:
-Mi volt a hozzászólásaimban okoskodó?
-Mi alapon nevezed a fentieket bugyborgásoknak? Netán van bennük valami logika, valamire vannak alapozva, és nem csak egyetlen egy esetből vonok le messzemenő következtetéseket?
Vedd már észre majom, hogy ignoráltalak. A fentiből is csak az első három szót olvastam el.
Úgy tűnik kérdező bekattant:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!