Vélemény a TMX Mobile Solution Kft.-ről?
egy tízéves távlatot nézek: két telefonom kötött ki nálunk. összeszereléssel valahogy mindig gond volt. tehát simán visszaküldenek alaplaphibás telefont, mikor nyilvánvaló, hogy amiatt fagy ki. akkuteszt náluk nem tudom hogy zajlik, de egy sz@r akksi is visszajön úgy munkalappal (már amit ki lehet venni abból a tört magyarságból)hogy megnézték veszi-e a töltést. na de persze a kapacitásával volt gond és kb. mintha nem egy nyelvet beszélnének a fogyasztóval. pedig én aztán elég részletesen leírtam a körülményeket és alátámasztottam. szóval tömören: kalap sz@r. de nincs más hivatalos kb.
ja és egy lábjegyzet: manapság ezeket az illesztett/ragasztott telefonokat egész könnyen szét lehet szedni. ha ők teszik, akkor nekem általában illesztési hézaggal jöttek vissza, leb@szott peremmel a telefonjaim. úgyhogy örülök, ha esetleg garancia előtt nem lesz gondom és csak utána kell bontani, mert akkor magamnak megcsinálom úgy, hogy nyoma sincs.
Rengeteg negatív tapasztalatot olvasni róla, én egyszer küldtem be apum garanciás Xiaomi Redmi 8T mobilját mikrofon hibával, illetve szinte új Honor TWS fülest, mert a jobb oldala megadta magát.
Telefonon teljes alaplapot cseréltek, és az egész oda-vissza procedúra kevesebb, mint 1 hét alatt lezajlott, bárminemű probléma nélkül.
Füles kicsit több időbe telt (kb 2 hét), de gondolom azért, mert javítani "nem lehet", így várták a gyártó csereutalvány engedélyét, amit meg is kaptunk.
Tehát 2/2 rendkívül jó tapasztalat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!