Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Facebookon ezt hogy tudom...

Facebookon ezt hogy tudom megtenni?

Figyelt kérdés

Ha azt szeretném, hogy valaki, aki ismerős, ne tudjon nekem írni, hogy csináljam? Nem szeretném kitörölni az ismerőseim közül, mert az önmagában véve nem jelent számomra problémát, hogy ismerős, de nem akarok tőle üzenetet.

És ezt úgy szeretném, hogy ne a kéretlem mappába kerüljön, amit ír, hanem ne is tudjon írni mint amikor feljön valami olyan hogy "mostantól nem tudsz vele kapcsolatba lépni" és nincs is rubrika, amibe szöveget írhatna.

Azt hiszem, van ilyen lehetőség, de hova kattintsak?

2021. márc. 24. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a tiltásra gondolsz, magát az üzeneteket is le lehet tiltani, nem csak az embert.
2021. márc. 24. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Messengerben van kétfajta letiltás, egyikkel csak az üzenetei nem jönnek, a másikkal törlöd az ismerősi körből és le is tiltod. Csak ez utóbbinál van az a szöveg, hogy innentől nem tud majd üzenetet küldeni, és nem is látja a profilod.

Előbbinál meg elvesznek az üzenetei, amiket késöbb sem tudsz megnézni ha eveszed a tiltást.

2021. márc. 24. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Messengeren az üzeneteid között nyomj rá hosszan a nevére és akkor felugranak az opciók és a letiltást kell megnyomnod.

És ugyanúgy ismerősöd marad, csak írni nem fog tudni neked.

2021. márc. 24. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Messengerben tudod letiltani.

Név => letiltás => messenger alkalmazásban

Ő tud neked írni, viszont azt nem tudja, hogy te nem kapod meg. (Olyan, mintha nem lenne neted)

Szóval amit ír csak ő látja akkor is, ha később visszaoldod.

Sima fb tiltásnál pedig a következőt dobja fel neki: "Erre a beszélgetésre nem tudsz válaszolni."

2021. márc. 24. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó, ha a messengerben letiltotta, akkor úgyanúgy nem írhat neki, mint a rendes facebookos tiltásnál.

Csak a messenger tiltásnál nem lesz ott egy blokkoló sáv a beszélgetésben, ami írja, hogy: Ő nem érhető el a messenger alkalmazásban. Hanem írni próbál és azt írja, hogy: Ennek a fióknak nem mindenki küldhet üzenetet.

Amit te mondtál, hogy írhat neki, de ő nem fogja tudni, hogy a másik fél nem kapja meg, az az Üzenetek figyelmenkívül hagyása, ami pedig nem tiltás, csak az engedélykérések kéretlen tartalmú mappában jelenik meg az üzenet.

De mind 2 fél látni fogja attól még egymás elérhető állapotát.

2021. márc. 24. 15:28
 6/7 A kérdező kommentje:

"Utolsó, ha a messengerben letiltotta, akkor úgyanúgy nem írhat neki, mint a rendes facebookos tiltásnál.

Csak a messenger tiltásnál nem lesz ott egy blokkoló sáv a beszélgetésben, ami írja, hogy: Ő nem érhető el a messenger alkalmazásban. Hanem írni próbál és azt írja, hogy: Ennek a fióknak nem mindenki küldhet üzenetet."

- 5-ös válaszoló, köszönöm, hogy tisztáztad! És mindenkinek köszönöm a válaszát!

Valóban az a célom, hogy üzenetet ne tudjon írni, eleve ne küldhessen üzenetet és nem figyelmen kívül hagyást szeretnék. Ugyanakkor az ismerősöm maradjon.

Ezek szerint ha jól értem, a messengerben arra kell kattintanom, hogy csak messengeres tiltás.

2021. márc. 24. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:

5-ös voltam

Igen a messengerben az üzeneteid között az illető nevére nyomj rá hosszan és akkor felugranak az opciók és akkor a letiltás opciót válaszd.

Mivel ezt a messengerben az üzeneteid között csináltad, hogy rányomtál hosszan az üzeneteidben az illető nevére és a felugrott opciók között benyomtad a tiltást, így nem tud neked írni, de a facebookon ugyanúgy az ismerősöd marad. 🙂

2021. márc. 24. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!