Párom nagyon szeretne otthonra egy forrasztó készletet. Szülinapjára meg akarom lepni vele de nem nagyon értek hozzá... Ehhez kérnék egy kis infót!?
Mire használná (ha tudsz erről valamit)?
Mennyi a keret?
Csak otthon hobby szinten keret nem lényeg de nem kell hogy nagyon komoly legyen 😁
Ohh az én párom örül mindennek szereti ha szerszámokkal lepem meg ezzel nem lesz probléma ismerem mit szeret mindenképp meglepit szeretnék neki 😊
Nézd meg a böngészőben a keresési előzményeket!
A poreszt görgesd tovább és nézd meg milyen forrasztóállomásokra keresett rá!
Aztán zárd be a 'csába a böngészőt, fogd meg a kezét és menjetek el megvenni azt ami kell neki!
Ahányszor én vettem ruhát, fehérneműt, stb. a főnökasszonyomnak, annyiszor nem volt jó. És amit ő vett nekem szerszámot, szintén egyiket sem találta el.
Nem szóltunk egymásnak róla egy darabig, csak feltűnt, a másiknak, hogy nem használja. Úgyhogy megegyeztünk, hogy nincs több meglepi aji, csak apróságok....
Azt vedd amit ő szeretne!
1: Azt kapja amit ő szeretne.
2: Ha később nem tetszik neki valamiért akkor a fejéhez tudod vágni, hogy "Te választottad" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!