Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ecigi porlasztó csere ideje...

Ecigi porlasztó csere ideje kitolható?

Figyelt kérdés

Most vettem egy ecigit és mindenhol azt olvasom, hogy a porlasztót 1-2, max 3 héten belül cserélni kéne. Akiktől itt gyakorin olvastam ezt, odaírták, hogy ők 3-4-5ml liquidet szívnak el naponta

Én 1, max 2-t szívtam el egy nap alatt. Így, hogy nem használom olyan intenzíven előrdulhat, hogy nem kell ilyen gyakran cserélni?

Vagy ez mitől függ? Lesz valami jele, hogy ideje cserélni? Mi van ha kicsit több ideig nem cserélem?

(Joyetech eGo Podom van)

2021. márc. 17. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kormol, tuti megérzed mert kapar
2021. márc. 17. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Abszolút van jele, miszerint kormol, kaparja/égeti a torkod, szar/nem lesz íze, stb.
2021. márc. 17. 20:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm szépen

Akkor használjam addig, amíg nem kapar, nem kormol, ne ezeket a heteket vegyem figyelembe?

2021. márc. 17. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, h hol tervezel hozzá venni porlasztót.

Én e-bay-ről rendeltem 3 hét volt mire ide ért, de kapásból 5 db-ot rendeltem és 3 hetente cserélem, de én is kb 1-2 ml szívok, akkor cserélem ha tényleg kapar/fura az íze.

2021. márc. 17. 20:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted, hogy honnan rendelem? Ebből is vannak ilyen utángyártott meg noname kiadások? Igazából azt néztem, hogy külföldről ecigis webshopokról olcsóbban be lehet rendelni a rendes gyártói darabokat (gondoltam onnan), az ebayt nem néztem
2021. márc. 17. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem után gyártott, eredeti csak olcsóbban külföldről, ebayen is van nem után gyártott,, ami fele annyi mint itthon.
2021. márc. 17. 20:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem értem, egyelőre van tartalékom, ha elkezdenek meghalni, keresek másikat

Mindenkinek köszönöm, ma is okosabb lettem :D

2021. márc. 17. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!