Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Acer Earphone 300 vagy Pioneer...

Acer Earphone 300 vagy Pioneer Se-C3T-B?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. márc. 17. 04:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem az utóbbi van (Pioneer C3T), szerintem nagyon jó, bár elismerem, ezt csak az erős basszusra alapozom, nem nagyon van összehasonlítási alapom, ezen kívül alumíniumházas, a csatlakozó kb. 45°-ban van meghajlítva, ha ez számít.
2021. márc. 17. 08:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem recseg magas hangerőn? Mennyire tiszta a hangzása? Nem torzít?
2021. márc. 17. 08:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Most többféle zenével is kipróbáltam, klasszikusokkal is, de csak rádión. Semmiféle recsegést vagy torzítást nem tapasztaltam magas hangerőn sem, bár nem vagyok "vájtfülű", de valószínűleg nem véletlenül kerülnek egyes fülhallgatók 10-15x ennyibe. Mindenesetre az én szerény elvárásaimnak megfelel.
2021. márc. 17. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!