Lg vagy Samsung?
Amiben ismerem a két márkát, ott általában én is úgy tudom, a Samsung a jobb.
Viszont mosógépben nem!
Barát-család szerelőjéről, fórumokon szerelőktől, hobbi-szerelőktől tudom, hogy a Samsung mosógépek nagyon rossz minőségűek, nem megbízhatóak, nem szabad venni. Viszont az LG a jobbak közé tartozik mosógép terén. Közel se a legjobb, de az ajánlott márkák között van.
Alapvetően az LG jobb, mert nem "szarik nagy ívben" a vásárlókra, és vannak eredeti termék ötleteik (mondjuk utóbbi időben mind kudarc volt), míg a Samsungot a másolás jellemzi, másolja az iPhone-t, másolja a Huawei-t, másolja minden kicsit is sikeres cég stratégiáját. Őszintén én már 5 éve nem is keresgetek Samsung termékek közt, mert már annyi hibás, rossz bagy nem minőségi terméket adtak el nekem, hogy már az botrányos.
Pl: Galaxy S2: Képernyő vékony üvegvolt erősebb nyomástól ripityára tört, aztán S5: csomó elemi műanyag szar volt amiről 3 hónap után lekopott a festék.
Nem is említve azt, hogy reklámkapányiakkal egyfolytában egy másik céget alázzák, arra 1 hónapra, meg ugyanazt művelik. (Pl.: Apple eltávolította Jack dugót, Apple bevezette az iPhonok tetején a nothc-ot, Apple bejelentette, hogy nem lesz több hálózati adapter a termékeik dobozában.
Az ilyen apróságok miatt veszítette el nálam a hitelességét a Samsung, ezért választok bármilyen másik eszközt, bármely kategóriában, mint Samsung.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!