Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » PC-t szeretném a Tv-vel...

PC-t szeretném a Tv-vel összekötni, de nem sikerül. Többi lent.?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy tv, Samsung UE43TU7002KXXH. PC-vel szeretném összekötni,vettem egy vga hdmi átalakítót,mert hdmi-vel lehet csak a tv-t összekötni és vga-s kábelem volt. A tv-n viszont nem jelenik meg a kép. Laptoppal is próbáltam,de azzal se. Lehetséges,hogy az a baj,hogy vga-val próbálom és ez a tv csak hdmi-vel működne? A laptopon próbálkoztam mindennel, Win+P stb... De úgy se sikerült. Vagy lehet, hogy a laptop(ami már nem egy mai darab) nem támogatja a 4k-s képet, meg a PC videókártyája se, ami egy Radeon R7 240?

2021. márc. 13. 10:24
1 2 3
 21/22 gabesz147 ***** válasza:
100%

A 10 éves Sharp Tv-men volt VGA és HDMI bemenet is, először VGA kábelt vettem, PC-hez, jó volt, csak a hangot nem vitte, utána egy új videókártyát rakott be a PC-be a számítógépes cimbora, a HDMI kimenet miatt, új kábel, ok. Később egy LG TV, azon már nincs is VGA, csak HDMI, és újabb PC is van, minden jól működik.

A VGA átalakító se fog vinni hangot,ha egyáltalán jó irányú, szóval ne sajnáld a pénzt egy megfelelő hosszúságú HDMI kábelre.

2021. márc. 14. 06:20
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2021. márc. 14. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!