Mit mondjak elfogadható kifogásnak, hogyha nem szeretném online suliban bekapcsolni a kamerát?
Értem én, hogy első óra, de még az online oktatás előtt is el tudtál készülni, akkor jóval korábban is kellett felkelned, hogy beérj időben. Most meg 5 perc kéne ahhoz, hogy normálisan nézz ki. Ha más nem, megfésülködsz meg ráveszel egy pulcsit a pizsamádra és máris jó.
A tanár meg azért nem fogja elfogadni a kifogásod, mert tisztában van vele, hogy ha kamera nélkül feleltet, mindenki ki fogja puskázni, aminek nem sok értelme lenne. Akkor már beírhatna helyette mindenkinek egy 5-öst. Ha neked megengedné, másnak is meg kéne.
Péntek van, ha most szólt, hogy feleltetni fog, akkor még ott a hétvége (ami ráadásul 3 napos), fel tudsz készülni rá.
Leszarom az iskolát, meg akarok bukni, tökmindegy, mert az ősök majd úgyis készen a seggem alá tolnak mindent. Aztán majd elmegyek egyetem nélkül kur... álllamtitkárkodni, mint a NER-lovagina xőkeszépség.
EZ nem kifogás, de legalább van igaszségtartalma.
Nem értem a kérdést. Eddig hogy jutottál be iskolába, hogy feleltél?
Első óra előtt kelj fel negyed órával, úgy kényelmesen belefér egy fésülködés és egy normális ruha felhúzása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!