Wishről okosóra?
Sziasztok!
Tönkrement az okosórám és most nem akartam 30-100.000 forintot kiadni egy újra, ezért arra gondoltam, hogy átmenetileg rendelnék a Wishről egyet, 3000 forint értékben.
Nyilván nem fogja sokáig bírni, de ha számolja a lépést, edzést, méri a pulzust az most egy darabig bőven jó lenne.
Rendeltetek már onnan ilyesmit? Mennyire működnek, valóban olyan jók mint ahogy azt a hozzászólásokban lehet olvasni?
A wish-en sem minden xar. De én is jobban bízok az Aliexpresszben. Ott is futottam bele hibás termékbe, de azonnal vissza is fizették.
Egyértelmű, hogy egy 5 rugós okosóra nem tud annyit, mint egy százezres. Igény szerint vagy jó, vagy nem.
A magyarországi online shopokban ugyanezt kapod kétszer-háromszor ennyiért és ha xar, hetekig balhézhatsz a pénzedért. Alin egy kétsoros reklamáció egy fotóval, két kattintás és jön vissza a pénz.
Ezt az Aliexpresses dolgot megnézem, bár ugyanennyiért lehet itthon is kapni, de jókat írtok és az oldalon is jónak tűnik.
10! Szálljunk már le a témáról, ha annyi pénzem lesz, hogy nem tudok vele mit kezdeni akkor befektetem vagy bevarrom a párnába, vagy hülyesegeket veszek, de nem kértem pénügyi tanácsokat.
te tényleg funkcionális analfabéta vagy... :D
mindegy... rendelj vackot!
te meg azt nem érted meg hogy én mit szerenék!
ne rendelj a wishről okosórát!
csak csalódás lesz a vége!
#13: Minimum 5 éve rendelek kismillió dolgot kintről és 99%-ban az jön, amit vártam, olyan, amit vártam, ami meg nem olyan, azt visszafizetik.
Le lett írva, mire számítson.
A véleményedből látható, hogy sosem rendeltél Kínából semmit, úgyhogy ne akard már jobban tudni, mi jön onnan.
Ha Android Wear OS kell, amit tudsz appozni, akkor ne, olyan ott nincs.
Full androidos hatalmas tégla van, de az tényleg xar, az oprendszerhez gyenge a hardvere, akadós vacak, android 6-7 oprendszerrel.
Samsung Tizen mégy annyira sem.
Illetve van eredeti Samsung, Huawei meg Xiaomi is, de azok nagyjából annyiért, mint itt. Azt nem érdemes onnan.
Wishen már láttam sok hamisítványt. Alin még nem.
Senkinek nem éri meg csalni, mert a reklamációk alapján kidobják az oldalról és akkor volt üzlet, nincs üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!