Milyen számológépet ajánlanátok nekem, ami mindent tud, ami egy érettségihez szükséges, és jó áron van?
Leginkább a legolcsóbb kategóriára gondoltam azokból, ami már megfelelő lehet nekem. Illetve örülnék, ha tudna másodfokú egyenletet is megoldani:)
Köszönöm előre is!
Nekem ilyen van, ez ha úgy adódik tényleg tud mindent. Még egyetemen is ezt használom, egyszer kell megvenni, ha vigyázol rá egy életen át elég lesz.
Nagyon szépen köszönöm!
És igen, most is van valamennyi korlátozás, de tudtommal ezek, amiket most küldtek beleférnek ebbe. :) Vagyis egy cikk szerint pl. 2019-ben még az első válaszoló által küldött számológép volt a max., amit beengedtek érettségire.
Összehasonlítás: [link]
Jelenleg tudásban talán a Canon vezet, a Casio lemaradásban van, talán csak a hírneve tartja fenn.
Érettségin az a számológép használható ami nem alkalmas szöveges adat tárolására (puskázásra). Ez mind ilyen.
Amelyiken van G H J K L N O stb betű a billentyűzeten (pl programozáshoz) azok nem használhatóak. Igaz azok nem is ez az olcsó árkategória.
Nagyon köszönöm mindenkinek, sokat segítettetek:)
Utolsó: külön köszönöm a táblázatot is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!