Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kéretlen hívásokkal mit lehet...

Kéretlen hívásokkal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Az elmúlt időszakban többszőr is hívtak, azt írta ki a telefonom hogy magántelefonszám. Nem vettem fel. De idegesít falra mászok hogy állandóan rám csörgetnek, és ha fel is venném tuti valami ajánlattal bombáznának vagy hogy valamit nyertem vagy hogy hozzájárulok e valamihez.

Egyáltalán honnan tudják a telefonszámom?! Mert én sehol nem adom ki csak úgy.

Na meg mit lehet ez ellen tenni hogy ne "zaklassanak" nem tudom tiltani sem a számot mert ismeretlen

2021. márc. 3. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokan állítják, - bár én még nem próbáltam ki, - hogy be lehet állítani a szám nélküli hívások automatikus elvetését. Próbáld megkeresni ezt az opciót, - ha van a telefonodban és talán be tudod állítani az igényeidnek megfelelően!
2021. márc. 3. 13:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Oo köszi! Most hogy jobban megnéztem a hívás beállításokat, találtam egy olyat hogy "zaklatásszürő" :)
2021. márc. 3. 14:09
 3/8 anonim ***** válasza:
34%

"Egyáltalán honnan tudják a telefonszámom?!"

Nem titkos a számod. Bárki felhívhatja.

2021. márc. 3. 14:44
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

3-as: Nekem titkos elvileg a számom, vagyis még régen letiltattam, hogy ne tudjon senki csak úgy rákeresni, annó 20 éve még volt ilyen. Viszont a nagyszavas nyereményjátékok mind egy szállig csak és kizárolag (na jó 99%-ban) ilyen telefonszámgyűjtő marketing fogások. Melyik cégnek ne érné meg, hogy egy kisebb nyereményért cserébe kap több ezer telefonszámot? Én már 3-4 éve nem játszom ilyen műjátékokkal, mert az összes szerződési feltételben benne van, hogy az x-y marketing cég kezeli az adatokat... Nos, onnan tudják.

Nekem még nem sikerült letiltani a magánszámokat, viszont van amikor fontos ügyben is úgy hívnak különböző cégek. 😞

2021. márc. 3. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

"Nekem titkos elvileg a számom, vagyis még régen letiltattam, hogy ne tudjon senki csak úgy rákeresni,"

Nem kell rákeresni. Szimplán felhívnak. A számok nem titkosak. Általános iskolában tanítják. Amiről te beszélsz, az más. Az előfizetői adatokat nem lehet lekérdezni a szolgáltatónál. De bárhol máshol igen.

2021. márc. 3. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy ahogy a vicc mondta: én tudom a világ összes telefonszámát, csak azt, nem hogy kié :)
2021. márc. 3. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:

5. akár hiszed akár nem az én telefonszámomra hiába keresel a neten, nem fogja neked kiadni sohasem. Tudom, mert leellenőriztem több online tudakozó oldalán is.

Max ennyit fogsz látni: "A keresés nem hozott eredményt, vagy az előfizető adatai titkosak."

Régen amikor kötöttem a szerződést akkor benne volt a titkosítás lehetősége! Nem tudom, hogy ez most van-e, de nekem él! (nem, nem fogom megadni a számomat, privátban sem, hogy ellenőrizd!)

2021. márc. 4. 11:56
 8/8 anonim ***** válasza:

" (nem, nem fogom megadni a számomat, privátban sem, hogy ellenőrizd!)"

Nem is kell, elég ha felhívsz szám nélkül.

Onnantól vége van a privát szférádnak.

2021. márc. 4. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!